Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól kezdtétek azt érezni,...

Mikortól kezdtétek azt érezni, hogy felnőttek vagytok?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 5 hónapja dolgozom gyerekfelügyelőként egy iskolában, de még nem érzem magam felnőttnek. Gyereknek sem, de ha választani kéne még közelebb állok ehhez :) 3 éve kapcsolatban élek, de még a szüleimmel lakom. Talán majd, ha kisbabám lesz mellette felnőtté válok? Ti, hogy voltatok ezzel?
2010. jan. 18. 15:33
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
78%
van egy ilyen idézet, h "akkor lesz felnőtt valaki,mikor önfeledten tud saját magán nevetni" persze sokminden befolyásolja...az aki hamar öneállóságra kényszerült, az egyértelműen hamarabb felnő..én 20 vagyok,de imádom a szüleim,és nem szeretnék még min. 1 évig elköltözni..imádok hazajárni hozzájuk.én még gyerek vagyok, aki felnőtt dolgokra kényszerül:D
2010. jan. 18. 15:41
 2/33 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Én hasonló cipőben járok 21 évesen,3és fél éve élek együtt a kedvesemmel,egyetemre járok,dolgozom mellette amennyit tudok,kutyákat nevelek,és egyáltalán nem érzem magam felnőttnek,hiába intézem a bevásárlást,mosokfőzöktakarítokcsekketbefizetek,stb

Szerintem én örök gyerek maradok(a párom 33 évesen ugyan ilyen ovis mint én)

Nem tudom hogy mit jelent "felnőttnek" lenni,de szerintem ez nem is olyan fontos.Maradj olyan amilyen vagy,és élvezd az életet amíg lehet,gyerekként sokkal izgalmasabb:)

A legtöbben csak felnőttesdit játszanak ,de az elég tré szerintem.Pusz.

2010. jan. 18. 15:51
 3/33 anonim ***** válasza:
96%

Azt mondják - és ez most szomorú lesz -, hogy addig érezhetjük magunkat gondtalan gyereknek, amíg élnek a szüleink. Soha nem akarom megtudni milyen az....

38 éves vagyok, egyértelműen felnőtt, 18 éve nem lakom a szüleimmel, de amikor csak tehetem beszaladok és megpuszilgatom őket és hagyom, hogy kényeztessenek, minta kisgyerek lennék. Simán Anyu ölébe ülök, Apuval is kézenfogva megyek az utcán, néha azt hiszik, a csaja vagyok. :)

2010. jan. 18. 15:58
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

előző még: Szóval én sem növök fel soha és nem is akarok :)

Pedig felelősségteljesen élek, családom van, dolgozom, stb.

2010. jan. 18. 16:01
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor amikor különköltöztünk a párommal, és a saját lábunkra álltunk. De igazából még mindig intenzív kapcsolatom van a szüleimmel. Szinte mindennap hazaugrok, és sokszor ott ebédelünk. Tehát valamilyen szinten még mindig gyerek vagyok, de mégis önálló. A házunk építése nevelt fel igazán. Felelősség teljes döntéseket kellett hoznunk, és felvállalni, hogy ha nem jól döntünk, olyan következményei lehetnek, amit nekünk kell vállalni.
2010. jan. 18. 16:04
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez hülyén fog hangzani, de kb. 15-16 éves korom óta. Anyám akkor halt meg, apám iszákos volt, és magamra maradtam. Sajnos nem jó, hogy így jöttek ki a dolgok, és azóta is túl komoly vagyok. Persze lehet velem hülyülni, de nagyon megrágott az élet, és épphogy az elején tartok még!

20/N

2010. jan. 18. 16:25
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor, mikor megszületett a kislányunk. Tavaly született, 27 éves voltam. Hatalmas felelősség, fel sem tudtam fogni előtte.

De egyik válaszolóval egyetértek. A szüleim mellett mindig gyerek maradok.

2010. jan. 18. 17:30
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, engem is megrágott az élet...Az osztálytársak is mondják, hogy úgy beszélek, mint egy 30 éves.És tényleg nem érzem magam gyereknek.
2010. jan. 18. 18:08
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagyok, és még nem érzem magam felnőttnek. Már nem lakok otthon, és érettségi után dolgoztam.

Mondjuk nekem a genetika is besegít, mert alacsony vagyok és babaarcom van, úgyhogy mindenki letegez és még sört se vehetek igazoltatás nélkül. De én ennek csak örülök. :D

2010. jan. 18. 19:06
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

2009. december 23-ig gyerek voltam, akkor halt meg az édesanyám, azóta felnőtt vagyok:(

A kezeim között halt meg, az aszerencse, h van egy 17 hónapos fiam, és a férjem, különben tuti megkattantam volna.

Szóval igaz, amíg vannak szüleid, nekik gyerek vagy.:(

2010. jan. 18. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!