Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? (bőv. Lent)

Most mit csináljak? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Volt egy kínai osztálytársam pár éve elköltöztek, akkor még nem voltam oda a kínaiakért és csak köszöntünk egymásnak, de ez változott...nagyon megszerettem a kínaiakat (nem miatta) és azt mondták, hogy lehet, hogy vissza jön az osztályba. Szeretnék vele jó viszonyt, de nem tudom ezt, hogy érjem el :/

Szerintetek?

2010. jan. 18. 13:47
 1/4 A kérdező kommentje:
Végül is ő az aki nem az a barátkozós fajta :S nekem menne...
2010. jan. 18. 13:53
 2/4 anonim ***** válasza:
hát ha eddig nem nagyon foglalkoztál vele akkor simán csak szóba elegyedsz majd vele és próbálsz "barátkozni"..
2010. jan. 18. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek, hiszen ő is csak ember :) ne úgy állj hozzá, mint vmi kuriózumhoz, hanem mint egy klassz sráchoz/lányhoz :)
2010. jan. 18. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Most csak azért akarsz barátkozni vele, mert de jóóóó, kínai???
2010. jan. 18. 14:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!