Jézusom 9-es :D Nem azon hatódik meg,hogy "a férfi hajlandó őt feleségül venni ",hanem inkább azon,hogy a férfi vele akarja leélni az életét,hogy Őt választja élete párjának.Ritka cizellált lelked van :D
2014. szept. 6. 09:05
12/22 mi a fene válasza:
Aki szereti a meglepetést, és romantikus alkat annak tetszik. nekem is. miért kell mindent racionálisan nézni, kell az életben valami nem hétköznapi.
2014. szept. 6. 09:22
13/22 anonim válasza:
Én romantikus alkat vagyok, mégse jönne be ez a nagy felhajtás. És gimis létemre mondom - illetve mondtam is az előző hozzászólásomban - mindezt...
#2 voltam, 18/L
2014. szept. 6. 11:49
14/22 anonim válasza:
"Aki szereti a meglepetést, és romantikus alkat annak tetszik. nekem is."
Szeretem a meglepetést, és romantikus alkat is vagyok, mégse tetszik.
2014. szept. 6. 13:38
15/22 anonim válasza:
Ez melyik évad melyik rész? :D
Amúgy nekem túl giccses, aranyos, meg minden, de utálok középpontban lenni, szóval nálam nem bejövős. :)
2014. szept. 7. 00:44
16/22 anonim válasza:
Látszik, hogy filmjelenet!
Pont annai köze van egy valódi leánykéréshez, amennyi köze van általában a hollywoodi filmeknek a valósághoz.
Például: annyi háttérben táncoló, segítő szereplőt von be,
hogyha valaki ennyi embert beszervezne, tuti, hogy valaki kifecsegné, és jóval a leánykérés előtt eljutna a hír a lányhoz. Akkor pedig ugrott a meglepetés!
2014. szept. 7. 02:40
17/22 anonim válasza:
Nekem ez túl sok, és a zene sem tetszik. Ez a hapsi tiszta női hangon nyekereg. Ezek a lányfiúk menők manapság?
2014. szept. 15. 15:31
18/22 anonim válasza:
Nyilvánosan manipulatívnak tűnik. A felhajtást én inkább akkorra hagynám, amikor KETTEN bejelentjük az eljegyzést a családnak és barátoknak.
2014. szept. 15. 15:59
19/22 anonim válasza:
Ha két gyerek akar összeházasodni akkor viccnek jó. Ugye nem volt komoly a kérdés, légyszíves nyugtass meg! Amúgy giccses, komolytalan, éretlen, ciki, kiábrándítóan nyálas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!