Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az e fajta...

A titokzatos kérdése:

Mi a véleményetek az e fajta lánykérésről?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon szép és megható. <3

https://www.youtube.com/watch?v=UU9_Ck3COxI&feature=youtu.be

2014. szept. 6. 00:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
Jézusom 9-es :D Nem azon hatódik meg,hogy "a férfi hajlandó őt feleségül venni ",hanem inkább azon,hogy a férfi vele akarja leélni az életét,hogy Őt választja élete párjának.Ritka cizellált lelked van :D
2014. szept. 6. 09:05
 12/22 mi a fene ***** válasza:
64%
Aki szereti a meglepetést, és romantikus alkat annak tetszik. nekem is. miért kell mindent racionálisan nézni, kell az életben valami nem hétköznapi.
2014. szept. 6. 09:22
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én romantikus alkat vagyok, mégse jönne be ez a nagy felhajtás. És gimis létemre mondom - illetve mondtam is az előző hozzászólásomban - mindezt...

#2 voltam, 18/L

2014. szept. 6. 11:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"Aki szereti a meglepetést, és romantikus alkat annak tetszik. nekem is."

Szeretem a meglepetést, és romantikus alkat is vagyok, mégse tetszik.

2014. szept. 6. 13:38
 15/22 anonim ***** válasza:

Ez melyik évad melyik rész? :D

Amúgy nekem túl giccses, aranyos, meg minden, de utálok középpontban lenni, szóval nálam nem bejövős. :)

2014. szept. 7. 00:44
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Látszik, hogy filmjelenet!

Pont annai köze van egy valódi leánykéréshez, amennyi köze van általában a hollywoodi filmeknek a valósághoz.

Például: annyi háttérben táncoló, segítő szereplőt von be,

hogyha valaki ennyi embert beszervezne, tuti, hogy valaki kifecsegné, és jóval a leánykérés előtt eljutna a hír a lányhoz. Akkor pedig ugrott a meglepetés!

2014. szept. 7. 02:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem ez túl sok, és a zene sem tetszik. Ez a hapsi tiszta női hangon nyekereg. Ezek a lányfiúk menők manapság?
2014. szept. 15. 15:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Nyilvánosan manipulatívnak tűnik. A felhajtást én inkább akkorra hagynám, amikor KETTEN bejelentjük az eljegyzést a családnak és barátoknak.
2014. szept. 15. 15:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha két gyerek akar összeházasodni akkor viccnek jó. Ugye nem volt komoly a kérdés, légyszíves nyugtass meg! Amúgy giccses, komolytalan, éretlen, ciki, kiábrándítóan nyálas.
2014. szept. 15. 17:45
 20/22 A kérdező kommentje:
Én csak megkérdeztem. :)
2014. szept. 15. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!