Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket ez nem akasztana ki?

Titeket ez nem akasztana ki?

Figyelt kérdés
Titeket mennyire zavarna, a pasitok/férjetek egyetlen időtöltése kb a számítógépes játék lenne a szabadidejében? Az én párom újabban kb csak ezt csinálja és egyenesen felháborodik, ha szóvá teszem, hogy engem ez mmégis miért idegesít. Ha kérek tőle valamit azt is futtában teszi meg, ki ne tegyék az aktuális körből. (Valami online cucc) ti ezt hogy tolerálnátok? Úgy érzem emiatt egyre kevésbé látom férfiasnak, inkább egy nagy gyereknek. Bennem van a hiba?
2014. szept. 4. 21:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A férjem meló után egyből a gép elé ül. Netezget és játszik. Jó, nem napi 10 órákat...de 5-6 órát lazán. Sokáig fújtam neki, hogy nem hogy velem foglalkozna és blabla. Nem nagyon esett le neki. Ma már inkább leszar.om a dolgot...feltalálom magamat addig, amíg ő pihenget a gép előtt. Amúgy 31 éves... Ez van. Megváltoztatni senkit nem lehet, ha ő saját magától nem látja be, hogy változnia kell. Mondjuk attól, hogy játszik... én nem látom gyereknek... Játék az élet maga is!
2014. szept. 5. 08:39
 22/23 anonim ***** válasza:
Az én férjem is játszik, nyilván nem ennyit, mert dolgozik is, de ha pl szabin vagy vagy beteg és és nem vagyok otthon akkor egész nap nyomatja simán. MOndjuk, ha van más program, akkor nyilván nem akadályoz minket ebben, de én értem mit mondasz, hogy férfiatlannak találod. Én is így vagyok vele, és ez aggaszt a leginkább. Igen, sokkal jobban tetszene, ha sörözne a haverokkal vagy meccset nézne. A játék gyerekeknek való, nem felnőtt férfiaknak... Na de ez van, én tolerálom, mert nincs mit tenni, de nagyon le tud lombozni, mikor dühöngve kikel magából, mert épp elkapta a rendőrség vagy lelétték...
2014. szept. 5. 11:50
 23/23 anonim ***** válasza:
lelőtték
2014. szept. 5. 11:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!