Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket ez nem akasztana ki?

Titeket ez nem akasztana ki?

Figyelt kérdés
Titeket mennyire zavarna, a pasitok/férjetek egyetlen időtöltése kb a számítógépes játék lenne a szabadidejében? Az én párom újabban kb csak ezt csinálja és egyenesen felháborodik, ha szóvá teszem, hogy engem ez mmégis miért idegesít. Ha kérek tőle valamit azt is futtában teszi meg, ki ne tegyék az aktuális körből. (Valami online cucc) ti ezt hogy tolerálnátok? Úgy érzem emiatt egyre kevésbé látom férfiasnak, inkább egy nagy gyereknek. Bennem van a hiba?
2014. szept. 4. 21:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
19%
Szervezz programot és csábítsd el a gép elől, hiszti helyett.
2014. szept. 4. 21:22
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

Figyeljetek már ide!

A kérdezőnek nem az a baja, hogy a párja játszik, hanem az hogy MENNYIT!

Ti járnátok úgy valakivel, hogy amikor ráér alig foglalkozik veled mert ő inkább játszik a számítógépen??Nem bújtok össze, nem csináltok programokat, nem romantikáztok.Nektek ez tetszene?Hogy folyton csak a játék és a játék...Jézusom :DDD

2014. szept. 4. 21:23
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
A kérdezőnek nem az a baja, hogy a párja játszik, hanem az, hogy egyáltalán nem foglalkozik vele és szinte már csak a játék létezik. Az, hogy mi vonja el a figyelmét, részletkérdés, itt az a lényeg, hogy nem a párja az első és ezt így nem lehet komoly kapcsolatnak nevezni, legfeljebb egymás mellett élésnek. Én elhagynám, 99%, hogy nem fog változni. Így kényelmes neki.
2014. szept. 4. 21:48
 14/23 anonim ***** válasza:
76%
Nade, ha napi 10 órát játszik, akkor nyilván nem dolgozik. De akkor miből él?
2014. szept. 4. 21:56
 15/23 anonim ***** válasza:

Nyilván eleinte unatkozott melletted, ezért az üres idejét játékkal próbálta lefoglalni.

Ha őt nem zavarja, hogy téged bosszant nem is fog majd kiszállni. Csinálj programot nélküle, amíg játszik te meg barátnőzz. Érezze, hogy nélküle is zajlik az élet.

2014. szept. 4. 21:59
 16/23 A kérdező kommentje:
Egyetemista még és még nem indult be a suli azért van ennyi ideje
2014. szept. 4. 22:34
 17/23 anonim ***** válasza:
Óóóóóóóóó az én barátom is ilyen volt! Főiskolás és 24 órából 32-őt a gép előtt ült! Egy évembe telt, mire kiirtottam belőle ezt és végre velem foglalkozik! Addig meg csak a játék, ki kellett várnom a soromat! Dehogy várok! Először én, majd a gép! Én fontosabb vagyok, mint egy satnya gép! Ha nem vagyunk együtt, akkor egész nap játszik, ha én alszok, akkor is, ha dolgom van, takarítok, mosok, főzök, akkor is játsszon! Minden héten hétvégente találkozunk, szerintem 2-3 napot kibír gép nélkül! Sokszor kicsaptam a balhét, de tanult belőle szerencsére és kezd EMBER lenni! :D Addig meg bent gubbasztott a 4 fal között, már azt is elértem, hogy elmenjen focizni a barátaival! :P :D
2014. szept. 4. 23:31
 18/23 anonim ***** válasza:
Hja és ez nem hobbi, hanem FÜGGŐSÉG, mint az alkoholizmus és drog! Mind feszültséglevezető és tökéletes arra, hogy általuk elbújjunk egy kicsit a Világ és a problémák elől! Csak egy a gond: Ettől még a gondok ott lesznek és nem futnak ám el, meg kell oldani! Más nem fogja helyettetek! Én egy ideig megoldottam a barátom helyett, mert "nem ért rá" a játék miatt, aztán beleuntam, egyedül hagytam, "majd Te megoldod öcsém"! :D Hát kénytelen volt így kimozdulni a drágaság, aminek ugye nem örült, mert félbe kellett ezek miatt hagynia a meneteket! Majdnem sírva fakadtam szomorúságomban, annyira sajnáltam szegényt... Hja és ha van szabadideje, akkor miért nem ossza be, hogy a fele a párjáé, fele a gépé? Vagy több a barátnőé? Mert mondjuk nehogy már fontosabb legyen egy függőség, mint a másik társa...
2014. szept. 4. 23:37
 19/23 anonim ***** válasza:

napi 10h? az sokkk

nekem is van, multkor esett igy se funyirast, se autot nem volt kedvem csinalni, nem is lehet, a kocsi is kinn van.

pihiztem, cfg t irtam, jatszottam.

de pl tegnap, elmentem maszekolni kockulas helett, kamiont pakoltunk, nm leany alom megis megteszem, v kutyazok, segitek, javitok otthon. sztem ez igy meg oke ahogy en vagyok.

2014. szept. 5. 06:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Meg fognám a gépet,aztán kidobnám.ha pampogna megy utána.
2014. szept. 5. 07:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!