Titeket ez nem akasztana ki?
Tényleg ez téged miért idegesít?
A szabadidejében azt csinál amit akar. Gondolom ő se szól bele, hogy te mit kezdesz a saját szabadidőddel.
Nem benned van a hiba.
Benne van a hiba.
Ez ugyanolyan függőség, mintha alkoholista lenne vagy kábítószerezne.
Ugyanolyan ok lehet az elhagyásra is, ha nem hajlandó megváltozni.
Igen, benned van a hiba. Nyilván azt tartanád "férfiasnak", ha sörrel a kezében ülne a meccset nézve a TV előtt, vagy egész nap horgászna vagy motort szerelne... Ugyan engedd már meg neki, hogy azzal töltse a szabadidejét, amivel neki tetszik!
(nem mintha az engedélyedre lenne szüksége ehhez)
Ha meg arra vágysz, hogy veled kézenfogva üljön a TV előtt, és együtt nézzetek brazil sorozatokat, segítek: azt nem fogja tenni.
Egyébként: MIÉRT is idegesít, hogy ez a hobbija?
Az én párom is játszik, de nem függő. Mindig én vagyok az első, sosem volt másképp.
Ha együtt vagyunk, akár nálunk, akár náluk, sosem ül le játszani,
Engem nem zavar, ő így kapcsol ki. Én beletemetkezek egy könyvbe, ő játszik. Mindenkinek más a pihenés, szórakozás. :)
25N
a napi 10 óra az komoly függés.
az is a komoly függés jele, hogy a játék miatt elhanyagolja az emberi kapcsolatait.
Kérdező, ne áltasd magad, 99,999999999999%, hogy reménytelen eset. Ezt csinálná örökre. Ha nem lenne számítógépe, akkor mástól függene (pl. alkohol).
Keress mást. Ettől a kapcsolatból nem fogsz annyit kapni, amennyit ("alanyi jogon") megérdemelsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!