Hogy értessem meg a szüleimmel, hogy kopogjanak?
Természetesen külön szobám van, így amikor mondani akarnak valamit, vagy csak be akarnak jönni a szobámba, egyszerűen benyitnak, mert ők úgy vannak vele, hogy nehogymár a saját házukban kopogniuk kelljen, és képtelenség megértetni velük hogy én nem azért akarom, hogy kopogjanak, merthogy az olyan "felnőttes", vagy ilyensmi, hanem azért, mert majd' szívrohamot kapok, amikor berontanak. Mostanában meg elkezdtek cukkolni ezzel, pl. képesek egy percig kopogni, aztán megkérdezik, hogy bejöhetnek-e, mire én azt mondom, hogy igen, és tovább mondják, hogy "Biztos?????". Tudom, piti ügynek számít, de engem már rohadtul idegesít. De persze amikor mások itt vannak nálunk, és megkapják a vendégszobát, oda természetesen bekopognak, csak azt nem képesek elfogadni, hogy ugyanezt én is elvárom.
A válaszaitokban fikázást a szüleimről és a kérdésemről nem kérek, köszönöm!
Köszi a segítséget!
miért akadnának ki ha bezárod?
amúgy erre egy tuti recept van csak hatalmas bátorság kell a bevállalásához: amikor úgy érzed h rád fognak nyitni akkor kezdj el maszturbálni :DDD
soha többet nem jönnek majd be kopogás nélkül
Rossz a lelkiismereted?:)
Egyébként teljesen normális hangnemben leülsz velük és megmondod nekik, szépen megkéred őket, és meg kell érteniük.
Tegyél egy vödör lisztet az ajtó fölé, hogyha beront valaki, akkor ráessen!
Vagy elleshetsz más trükköket is, a következő forrásokból: Reszkessetek betörők, Tom és Jerry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!