SZégyellem, hogy sok tesóm van, holnap új suli, mit tegyek?
Általánosban mindig szekáltak azért mert 5 öcsém van. Jó, nem folyamatosan, de ha valamivel "kellett" mndig erre kaptam paraszt megjegyzést. Ha új emberek közé kerülök akkor is mindenki meglepődnek, kérdezgetnek. Ez engem nagyon zavar. Magamtól nem hozom fel, de ha kérdezgetnek nem tagadhatom le. Kicsi parázok a gimikezdéstől. Gondolom első órán be kell mutatkozni.
Nem vagyunk amúgy csórók, kb. megvan mindenem, ezzel is szvattak már, hogy állam pénzén, pedig nem, apám vállalkozó ebből élünk. A másik amire ugrok, hogy anyummal szekálnak, hogy jól néz ki, pedig mennyien kijöttünk belőle stb. Mit csináljak hogy pozitivan álljak ehhez a témához??? 15F
Pedagógus vagyok ált. suliban, meg emlékszem még a saját élményeimre gimiből... Szerintem ott már nem lesz ennyire gáz a helyzet. A kiskamaszok meg a gyerekek nagyon mocskok tudnak ám lenni. Zsigerből jön nekik a gonoszkodás.
15-16 éves korban ez már minimalizálódik. Amúgy meg ha elég határozottan reagálod le (1 gyerek után is el lehet hízni, anyám ad magára, mit kell ezen csodálkozni, téma lezárva), akkor szerintem azonnal felhagynak vele, ha lennének ilyen indíttatások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!