Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyellem apámat, és holnap...

Szégyellem apámat, és holnap közös ebéd lesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apát nemérekli, hogy mi van, akor is flyamatosn büfög meg fingik. Még ebéd közben is, ha néha együtt eszik a család, pl karácsonykor... De ha reggelizek, és elsétál mellettem, simán odafingik a fejemhez.. Undorító!!

1,5 éve együtt vagyok a barátommal, szerencsére ő még nem hallotta a fingásokat, de a büfögéseket igen... Próbáltam kimagyarázni, hogy apának érzékeny a bele, és a szénsavas üdítőktől van ez, de nem így van, egyszerűen csak undorító és nincs tekintettel senkire sem..

Holnap megyünk étterembe, a család +a barátom. Én ezt nagyon nem akarom, mert apa még az étterembe is simán szellent és büfög, hangosan!!!

Egyszer már elmondtam neki erről a véleményemet, amikor már teljesen kiborultam, de semmi sem változott.

Ma mondtam, hogy nekem nincs kedvem menni holnap, ráadásul megjön a menzeszem is, erre leüvöltött, hogy már megint miattam nem megyünk sehova. (??)

Segítsetek, mit tegyek? El fogok süllyedni a szégyenembe ha apa megint ezt csinálja majd...

17/L

2012. júl. 26. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Jó ég! Ne haragudj nem a kérdésedre válaszolok:( úgy szeretném ha a helyedbe lennék:( az enyém haldoklik.Bocsánat csak ez úgy kikívánkozott.Amúgy a tanácsom az , hogyha már beszéltél vele erről akkor amikor ezt csinálja étterembe jó hangosan mond hogy na de apa!!!Hátha hatásos
2012. júl. 26. 20:54
 2/11 A kérdező kommentje:

Sajnálom apukádat.

És hiába mondanám, a barátom előtt elsüllyednék szégyenemben. Undorodok az apámtól...

2012. júl. 26. 20:55
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Ne szégyelld magad a barátod előtt, mert ez nem téged minősít, hanem apádat!

Ne figyelj oda rá, bár tudom, hogy könnyű mondani. Anyukáddal beszéltél már a helyzetről? Lehet, hogy ő tudna rá hatni.

Sok sikert!

20/l

2012. júl. 26. 21:10
 4/11 A kérdező kommentje:

Anya már feladta, igazából annyira durva a helyzet, hogy emiatt válni akar tőle, de még nem tud.

Nem tudom nem szégyellni magam, akkor se, ha "csak" büfög..

2012. júl. 26. 21:18
 5/11 anonim ***** válasza:
9%
Legalább megtudja a barátod milyen leszel pár évtízed múltán,mivel ez egy örökletes rendeleség.
2012. júl. 26. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Elhiszem kényelmetlen, de a barátod nem öt akarja, hanem téged, ne szégyeld magad!!Diplomatikusan kezeld, ha böfög meg fingik, csináld ugy mintha észre se vennéd. Senki nem válogathatja meg a szüleit!
2012. júl. 26. 22:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne vegyél részt az eseményen, ennyi.
2012. júl. 26. 22:35
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Hányd le
2012. júl. 27. 03:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Esetleg anyukáddal beszéld meg hogy apukádat rendesen ossza ki hogy hogyan kellene viselkedni.Lehet hogy apukád jobban hallgat majd anyukádra mint rád mivel gyerek vagy.

Sok szerencsét :) !

2012. júl. 27. 03:49
 10/11 A kérdező kommentje:

5-ös: az örökletes rendelennesség, hogy valaki 0 tekintettel van másokra? Soha az életbe nem szellentettem mások előtt, büfögni nem is tudok halkan se, ha van valaki a közelemben, és eszméletlenül undorodok ettől a 2 dologtól!

Anya hiába mondja neki már kb 10 éve.

Na de mind1, mert nem megyünk, barátom kórházba került.

2012. júl. 27. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!