Szégyellem apámat, és holnap közös ebéd lesz. Mit tegyek?
Apát nemérekli, hogy mi van, akor is flyamatosn büfög meg fingik. Még ebéd közben is, ha néha együtt eszik a család, pl karácsonykor... De ha reggelizek, és elsétál mellettem, simán odafingik a fejemhez.. Undorító!!
1,5 éve együtt vagyok a barátommal, szerencsére ő még nem hallotta a fingásokat, de a büfögéseket igen... Próbáltam kimagyarázni, hogy apának érzékeny a bele, és a szénsavas üdítőktől van ez, de nem így van, egyszerűen csak undorító és nincs tekintettel senkire sem..
Holnap megyünk étterembe, a család +a barátom. Én ezt nagyon nem akarom, mert apa még az étterembe is simán szellent és büfög, hangosan!!!
Egyszer már elmondtam neki erről a véleményemet, amikor már teljesen kiborultam, de semmi sem változott.
Ma mondtam, hogy nekem nincs kedvem menni holnap, ráadásul megjön a menzeszem is, erre leüvöltött, hogy már megint miattam nem megyünk sehova. (??)
Segítsetek, mit tegyek? El fogok süllyedni a szégyenembe ha apa megint ezt csinálja majd...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!