Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyellem apámat, és holnap...

Szégyellem apámat, és holnap közös ebéd lesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apát nemérekli, hogy mi van, akor is flyamatosn büfög meg fingik. Még ebéd közben is, ha néha együtt eszik a család, pl karácsonykor... De ha reggelizek, és elsétál mellettem, simán odafingik a fejemhez.. Undorító!!

1,5 éve együtt vagyok a barátommal, szerencsére ő még nem hallotta a fingásokat, de a büfögéseket igen... Próbáltam kimagyarázni, hogy apának érzékeny a bele, és a szénsavas üdítőktől van ez, de nem így van, egyszerűen csak undorító és nincs tekintettel senkire sem..

Holnap megyünk étterembe, a család +a barátom. Én ezt nagyon nem akarom, mert apa még az étterembe is simán szellent és büfög, hangosan!!!

Egyszer már elmondtam neki erről a véleményemet, amikor már teljesen kiborultam, de semmi sem változott.

Ma mondtam, hogy nekem nincs kedvem menni holnap, ráadásul megjön a menzeszem is, erre leüvöltött, hogy már megint miattam nem megyünk sehova. (??)

Segítsetek, mit tegyek? El fogok süllyedni a szégyenembe ha apa megint ezt csinálja majd...

17/L

2012. júl. 26. 20:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jobbulást kívánok neki! Apukád meg meg kell zsarolni valshogy. Én tuti így csinálnám. Azt mondod hogy ha még egyszer ezt meri csinálni többé sosem mész vele sehova és a barátod sem hívod ide többé.
2012. aug. 13. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!