Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másik munkahelyre kerültem és a kolleganőim előtt szégyellem, hogy a párom cigány származású. Holnap a párom be akar jönni a munkahelyemre értem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 12:20
1/32 anonim válasza:
Gondolkodj el rajta,miért őt választottad,ha képtelen vagy mások előtt felvállalni.
2/32 anonim válasza:
Nem szégyellheted a párod egész életedben. Vagy vállald őt fel, vagy szakíts vele.
Ugye tudod, ha lesznek gyerekeitek, akkor félig romák lesznek? Ezt is el kell majd fogadnod.
4/32 anonim válasza:
Te választottad, miért szégyenled?
Mit tegyél? Vállald fel. Egyébként meg senkinek nincs köze a te életedhez.
5/32 A kérdező kommentje:
De nem akarom, hogy a hátammögött beszéljenek.
2013. okt. 3. 12:28
6/32 anonim válasza:
ne szégyelld... nekem is van egy két fura szokásom (pl érdekel az ázsiai kultúra), és a mostani kollégáim folyamatosan azzal akarnak belém kötni, én meg egyszerűen nem veszem fel őket... de persze ilyenkor minden mondatott úgy kezdenek, hogy de ők nem rasszisták... (áh, tényleg nem...)
7/32 anonim válasza:
óh, hidd el a hátad mögött így is úgy is beszélni fognak, ha olyan a természetük..
8/32 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem fogják meglátni a páromat mert elsülyednek szégyenemben.
2013. okt. 3. 12:32
9/32 anonim válasza:
#8 ezek után állítom, hogy kamu kérdés
10/32 anonim válasza:
Ez gusztustalan amit írtál, "kedves" kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!