Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másik munkahelyre kerültem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másik munkahelyre kerültem és a kolleganőim előtt szégyellem, hogy a párom cigány származású. Holnap a párom be akar jönni a munkahelyemre értem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 12:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
81%

Ne menjen be, mond meg neki, hogy tovább kell bent maradnod, majd később találkoztok, ha mindenképpen el akarod kerülni. Vagy mondj meg neki, hogy találkoztok a buszmegállóban. Nem lehet bújkálni egész életedben miatta.

Egyszer csak megláthatnak bárhol ahová mentek, boltban utcán stb. Nem lehet elkerülni azt amitől tartasz.

A baj pedig ott van, hogy igazából nem a kollegák előtt szégyelled, hanem saját magad előtt.

Ezen gondolkozz el előbb, mint másokra háritod, hogy miattuk.

Ha te nem fogadod el saját magad előtt sem, akkor a környezetedből egyre több atrocitás fog érni.

Előbb maganál kezd a rendrakást!

2013. okt. 3. 12:36
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
nah igen ahogy az utolsó írja.. te szégyeled a párodat, csak akkor nem tudom minek avgy vele..
2013. okt. 3. 12:38
 13/32 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy ebből komoly kapcsolat lesz, hiszen csak kalandnak indúlt.
2013. okt. 3. 12:40
 14/32 anonim ***** válasza:
Én így csinálnám : Ugye a kollégák beszélgetnek,kérdezőskodnek személyes dolgokról is.Én: hát az én párom 30 éves,nagyon rendes ember,dolgos már x éve együtt vagyunk pedig az elején féltem belemenni a kapcsolatba mert roma de hál istennek nem olyan.Sajnos voltam ilyen szituba de az én párom rendőr.A kollegák fél évig azt beszélték előttem hogy ilyen hülye rendőr olyan hülye.Egyszer a párom meg bejött hozzám a munkába egyenruhába.A csemdet vágni lehetett.Akkor nagyon rosszul esett hogy eltitkoltam mi a munkája.Nem valaltam fel.
2013. okt. 3. 12:42
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudod szeretni ezt a cigány embert, ha szégyelled?
2013. okt. 3. 12:50
 16/32 anonim ***** válasza:
64%

Kamu! Látszik a provokatív kérdésfeltevésből, és a kérdező rövid egymondatos kommentjeiből.

Mindjárt vége az infó órának, úgy hogy a kérdező is el fog tűnni.

2013. okt. 3. 12:51
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben ezért a kijelentésért süllyednék el szégyenemben, hogy egyáltalán megfordult a fejedben, hogy szégyelned kéne.... vagy eltitkolni, hogy roma származású a párod.

Engem tuti nem érdekelne mások véleménye, az én életem az én döntéseim és ha csalódok az is az én dolgom... Te jó ég, ezen most egy kicsit leakadtam, hogy ha szereted akkor miért szégyenled? Ha szégyenled akkor nem szereted és akkor miért is vagy vele???

2013. okt. 3. 12:54
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
azért süllyedj el, mert így gondolkozol! te választottad! te párod és te szégyelled! látszik, hogy nem szereted!
2013. okt. 3. 12:55
 19/32 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam, hogy ebből komoly kapcsolat lesz, hiszen csak kalandnak indúlt.

és mégis hogy lett ebből komoly kapcsolat ha szégyelled?

2013. okt. 3. 12:59
 20/32 anonim ***** válasza:
71%
Te komolyan szereted azt a szegény pasit? mert ez alapján a kérdés alapján nem úgy tűnik!!! Az én párom is más származású, mégis bátran és büszkén felvállalom őt és nem szégyenlem senki előtt. az meg , h ki mit gondol, vagy h kibeszélnek a hátam mögött, nos az egyáltalán nem érdekel. Mindenkinek lehet véleménye.
2013. okt. 3. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!