Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másik munkahelyre kerültem és a kolleganőim előtt szégyellem, hogy a párom cigány származású. Holnap a párom be akar jönni a munkahelyemre értem. Mit tegyek?
Kicsit átérzem a "problémád". Én a párommal ugyanígy voltam, mert sok köztünk a korkülönbség, és még idősebbnek is néz ki a koránál.
Tudom, hogy nem konkrétan szégyelled, hanem nem találtál rá jobb kifejezést. A helyzettől félsz, és ennyi. Ha tényleg szégyellnéd akkor az utcára se mennél ki vele, hisz bárki bármikor megláthat.
Na tehát. Egyszer a párom vitt be a melóhelyre, mert be kellett valamiért ugranom, és útba esett. Másnap az egyik kollégám valahogy szóba hozta, hogy: "Tudod, tegnap mondtam ezt és ezt, amikor az apukád hozott be."
Én meg hirtelen nem tudtam mit tegyek, csak bólogassak, és akkor megtagadom, vagy meghazudtolom a párom.
Aztán annyit mondtam: Igen, igen, emlékszem, de ő a párom és nem az apukám.
(és hát voltak a helységben van 6-7-en, akik hallották)
És ahogy írtad, nálunk is csak úgy kezdődött a kapcsolat, hogy majd csak lesz valahogy, nem is gondoltam, hogy 1 hónapnál tovább fog tartani, és mégis együtt vagyunk 4 éve.
Szerintem "ess túl" az első ilyen helyzeten, és utána már nem lesz gond.
Sokkal rosszabb, ha egy olyan szituban történik ez meg amikor nem is gondolnál rá. Így legalább fel tudsz készülni lelkiekben a reakciókra.
Szerintem Te nem szereted Őt, legalábbis szerelmes nem vagy. A szerelem mindenkit elfogadhatóvá, mások előtt felvállalhatóvá tesz. Szerelem nélkül meg mit ér az egész. Idővel ez a fajta szégyen csak fokozódni fog.
Gondolkodj el rajta, akarod-e egyáltalán folytatni pároddal ezt a kapcsolatot.
"Csak alkalmi munkái vannak."
De legalább van néha munkája.
Figyi:
Ha nem trágár módon beszél, nem böfög hatalmasakat bárki előtt, vagy nem csak 3 hetente mosakszik, fésülködik és borotválkozik, tehát ÚGY viselkedik mint egy normális ember, akkor miért nem lehet felvállalni?
szégyen vagy
azért mert cigány a pasid
nem kel szégyelni mert
nem nem mindegyik olyan te rossz helyen élsz nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!