Egy érettségim van.Jelenleg van munkahelyem,de a szerződés kötött,amint lejàr vagy lesz munka vagy nem.
Nem vagyok buta,sőt....de nincs miből tovàbbtanulni :( Az egy dolog lenne,hogy ha bejutnék àllamira,de az utazàsra jegyzetekre stb màr nem lenne....senki nem tudna tàmogatni sem. Közben pedig hallgatom,hogy nah tessék lerqgadtàl abban a sz@r munkàban,miért nem tanulod ezt vagy azt (pénzügyes szqkok ami pont a matek miatt nem menne)
Hallgatom miért nem tanulok tovàbb...hogy én is egy kudarc vagyok közben meg....úgy érzem semerre nem haladok....
Figyelj, attól függően, hogy hány éves vagy, mehetsz koliba is, vannak ösztöndíjak, támogatások, és ha már van diákigazolványod, akkor diákmunkát is vállalhatsz. A szüleid is megkérdezhetnéd, hogy milyen formában tudnak támogatni. Amúgy pedig nem csak a pénzügy szakos diplomákkal lehet boldogulni a munkaerőpiacon.
2014. aug. 29. 17:30
2/22 A kérdező kommentje:
Az egy szülőm nem tud semmiben sem taàmogatni mivel a havi szàmlàk kifizetése is gondot okoz.....nekem csak a levelező jöhet szóba mert dolgoznom kell! :( Nem montha büdös lenne a munka....de azt hittem 22 évese nem itt fogok tartani
2014. aug. 29. 17:33
3/22 anonim válasza:
Első OKJ 21-22 éves korig ingyenes, az simán tudod munka mellett is csinálni.
Mindenképp egyetem a cél akkor válasz közeli egyetemet, nekem havi 2200Ft a diákbérletem azt biztos kitudod fizetni.
Jegyzet meg leírod vagy tanulsz gépről.
2014. aug. 29. 17:35
4/22 A kérdező kommentje:
Közfoglalkoztatottként nekem nem ingyenes az okj...
2014. aug. 29. 17:38
5/22 anonim válasza:
Miért ne lenne ingyenes, első OKJ mindenkinek ingyenes kor alatt.
2014. aug. 29. 17:40
6/22 anonim válasza:
A te helyzetedben egyetlen egy esetben tudsz előnyt kovácsolni: hogy a szakmába amit választasz profivá válsz, szépen, apránként elsajátítasz mindent és mindent a kezedbe tudsz ami a gyakorlatban a többiek fölé emel. Ez az egyetlen lehetőséged. Később meg, mikor lesz kedved, akkor a papirt is megszerzed hozzá. Ne csüggedj, sokan voltak akik a nulláról elérték a csúcsot:)
2014. aug. 29. 17:44
7/22 A kérdező kommentje:
Tudtommal ha valaki közfogis az a munka melett nem mehet ingyenes okjra.De ha mehet is.....korban kicsúsztambelőle.Vagyis a levelezősből még nem...
2014. aug. 29. 17:45
8/22 anonim válasza:
6+ Ráadásul ahogy kitanulod a gyakorlatban az adott terűletet, lépsz tovább, mindig picit többet és feljebb, igy a pénzed is fog emelkedni. Ne foglalkozz, hogy mit mondanak rólad, előre nézz. az idő téged fog igazolni.
2014. aug. 29. 17:47
9/22 anonim válasza:
A közgazdasági külön érettségi melleti 2 éves estijét viszont végezd el, még most mig nincs családod. Azt hiszem, legalábbis még régen ingyenes volt.
2014. aug. 29. 17:48
10/22 anonim válasza:
Jaj utolsó ez azét ma már nem ilyen egyszerű. Papír nélkül sehova sem kell, max betanított munkásnak az meg csinál egy művelet a soron nem az egészet látja át. Szép elképzelés de ilyent azért a mai világban elég nehéz csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!