Miért van az, hogy anyám bármit is mondott arról, hogy ő az én jővőmet hogy képzeli el, rögvest az ellenkezőjét akartam?
Pl egyszer azt mondta,hogy 4 unokát akar tőlem,azóta nem akarok gyereket.Vagy egy másik:ő azt akarta,h én egyetemre menjek,azóta nem akarok.Ezek mind olyan dolgok,amikre az előtt,hogy említette,nem is gondoltam.
(a múlt idő azért van,mert meghalt)
Talan azert akartad az ellenkezojet mindig, mert nem voltatok nagyon joban. Nem volt igazan szoros a kapcsolatotok, nem szerettetek nagyon-nagyon egymast.
Es ebbol a szobol hogy "anyam" nekem ez ki is tunik. Hogyan tudsz igy irni anyukadrol, hogy anyam raadasul aki mar nincs is itt?!
hát írni mindig így írok róla,hogy anyám
szóban mindig anyu vagy anyukám
nem tudom miért!
Keveset írtál magadról. Kor, nem stb.
Ha kamasz voltál, akkor azért. Általában mindig az ellenkezőjét akarják a tinik, mint a szüleik. Szerencsére ez aztán egy idő múlva elmúlik. Sajnos, a te esetedben ennél jóval szomorúbban zárult le ez az időszak.
"Egyáltalán miért akarta megtervezni az életem?"
De hiszen minden szülő álmodozik a gyermeke jövőjéről, persze jó esetben úgyis a gyerek dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!