Egyszerűen nem értem miért ilyen? Talán nem szeret eléggé?
Figyelt kérdés
Már 2éve vagyunk együtt...Felhoztam az összeköltözés gondolatát, hisz' miért ne lenne jó együtt is élni, mert komoly a kapcsolatunk..de megrendültem, amikor azt mondta, hogy most nem és ő egyetem alatt nem hajlandó semmi ilyesmire, sőt legfeljebb talán mesterképzés után, de még akkorsem biztos, hogy elhagyná a szülőiházat...Nem is azon rendültem meg, hogy nem holnap keresünk albérletet, hanem azon, hogy se mesterképzés alatt, se utána, nem akar elszakadni a "kedves" anyós szoknyájától..mire elvégzi a mesterképzést ő 28éves lesz, ha nem csúszik...addigra én 27..és én 27évesen már a kapcsolatunk más szintjén szeretnék tartani, pl. egy picúrnál..folyton azon jár a fejem, hogy nem hisz a kapcsolatunk jövőjében...2010. jan. 16. 21:13
31/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat és a könyvajánlot!
Érdekesnek tartom a leírtak alapjján és régebben már más is dícsérte...
Neki tényleg vannak kihaló félben lévő értékei, pl. lelkitámaszt nyújt és biztos vagyok benne, ha bármit kérnék megtenné..egyedül az utazás, az amire azt mondta, hogy "lusta, nincsen kedve"..és ami a legfontosabb hűséges típus, attól nem tartok, hogy talál más valakit, mert biztosan érzem a kötődést..egyébként az elmúlt napokban, hetekben kételkettem az érzéseibe, de most együtt voltunk 2 teljes napot, anélkül, hogy valamilyen vizsga miatt idegesek lettünk volna és újra megbizonyosodtam az érzéseibe...egyedül azt nem értem, miért válik tartozkodóvá, ha a jövőnk kerül szóba (nem a távoli, hanem a közeli)..
2010. jan. 21. 02:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!