Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem értem miért...

Egyszerűen nem értem miért ilyen? Talán nem szeret eléggé?

Figyelt kérdés
Már 2éve vagyunk együtt...Felhoztam az összeköltözés gondolatát, hisz' miért ne lenne jó együtt is élni, mert komoly a kapcsolatunk..de megrendültem, amikor azt mondta, hogy most nem és ő egyetem alatt nem hajlandó semmi ilyesmire, sőt legfeljebb talán mesterképzés után, de még akkorsem biztos, hogy elhagyná a szülőiházat...Nem is azon rendültem meg, hogy nem holnap keresünk albérletet, hanem azon, hogy se mesterképzés alatt, se utána, nem akar elszakadni a "kedves" anyós szoknyájától..mire elvégzi a mesterképzést ő 28éves lesz, ha nem csúszik...addigra én 27..és én 27évesen már a kapcsolatunk más szintjén szeretnék tartani, pl. egy picúrnál..folyton azon jár a fejem, hogy nem hisz a kapcsolatunk jövőjében...
2010. jan. 16. 21:13
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
utcsónak a picúr az most mellékes..és egy kérdés még nem jelent b@sztatás, mert szerintem kell beszélgetni egy kapcsolatban a jövőről is, legalábbis a közel jövőről mindenképpen..
2010. jan. 17. 11:50
 22/31 anonim ***** válasza:

00:16-os vagyok:

Bocs,de ez a mondat nekem nem világos:

"nem lenne szabadideje és nem dolgozna semmit"

A nem dolgozna részt értem,vagyis,ha abba a városba költözne,ahol te vagy,akkor nem tudna elhelyezkedni,gondolom erre célzott. A nem lenne szabadideje viszont rád vonatkozik? Mármint,hogy melletted nem csinálhatná,amit akar,mert jobban belelátsz az életébe?

2010. jan. 17. 12:17
 23/31 A kérdező kommentje:
bocsi félálomba írtam..szóval azért nme dolgozna, mert így nem lenne szabadideje punnyadnu..
2010. jan. 17. 12:25
 24/31 A kérdező kommentje:
Budapest és Szentendre 30percre van egymástól és 30percenkétn járnak a buszok, úgyh ne valamilyen nagy távolságot képzelj el, ezenkívül Pesten tanul!szóval kevesebbet kellene utazni..
2010. jan. 17. 12:28
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

"szóval azért nme dolgozna, mert így nem lenne szabadideje punnyadnu"

Főnyeremény ez a pasi :(

2010. jan. 17. 14:37
 26/31 A kérdező kommentje:

egyébként az minden téren, csak nagyon lusta...:S

szóval olyan emberi értékei vannak, hogy "hűha ilyen még létezik"-gondolom 1-2szer, de túl kényelmes..

2010. jan. 17. 15:19
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem piszkálódásból,hanem ezek után szimplán kiváncsiságból kérdezem.Mi az,amit ő tesz meg érted?
2010. jan. 17. 15:30
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen lusta döggel akkarsz élni? Neki szülnél gyereket? Gondolokoz kicsit, keres valaki mást.
2010. jan. 17. 15:53
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul olyan lusta, hogy a szüleinek kell eltartania, fél a kötelezettségektől, a munkától.

Ha hozzámennél én el tudom képzelni, hogy naphosszat az ágyban fog feküdni és le se sz@r. Bocs a kifejezésért. De ez az igazság.

Sajnos van egy barátnőm, aki hasonlóan járt, mint te és ezt nem kitaláltam (ez az oldal alkalmat tud adni ilyenre). A pasi a szüleinél lakott, 2 évbe tellett, míg a csaj elcsalta, hogy együtt éljenek, aztán eleinte csak el-elhagyott félzokni, aztán szennyes mindenhol, felmondott (eleinte azt hazudta, hogy kirugták, aztán "próbált" munkát keresni, de csak úgy tett).

Mikor egyszer felmentem hozzájuk, nem ismertem rá a pasira. Csicskáztatta a feleségét/barátnőmet, aki 10 kg-ot fogyott, mikor ott voltam ott feküdt az ágyban, néha kiment a hűtőhöz, hogy kaját melegítsen magának. Régebben még jól tartotta magát, nagyon rendes volt, figyelms.

Nem sokkal később, a látogatásom után ott sírta el magát előttem a barátnőm, hogy alig tudja vezetni a háztartást, ráadásul még elég pénzt kell keresnie.

És most jön a furaság:

Kérdeztem, hogy miért nem vál el. A válasza egy rövid "mert szeretem" válasz volt.

Itt látszik a legjobban, hogy ha valaki ad, nem biztos, hogy vissza is kap.

Szóval láss reálisan, és gondold át SOKSZOR, hogy tényleg szeretnél-e így járni, mint ez a nő!

Brigi

2010. jan. 19. 18:01
 30/31 anonim ***** válasza:

"szóval olyan emberi értékei vannak, hogy "hűha ilyen még létezik"-gondolom"

Ebbe a hibába én is beleestem...

Ne haragudj, de ehhez a mondathoz kísértetiesen hasonlót már olvastam...és nem itt a fórumon... lehet nem kedveled de van egy pszichiáter - Csernus Imre. Ő nemrég adott ki két könyvet : "a nő" és "a férfi" címmel... na abban a két könyvben ez az egy mondat tutira megtalálható! Egyben a lehetséges jövődet is vázolja, ha nem mersz / akarsz / tudsz változtatni a helyzeten... nem lőném le a poént. Ha nem akarod megvenni, akkor keress rá a neten és ott is megtalálod :) én először száj húzogatva vettem a kezembe, beleolvastam egy két helyen, aztán nem tudtam letenni! Pedig nem vagyok egy könyvkukac. "A nő"című könyvvel kezd! :) Ja és ha még eddig nem tudtalak meggyőzni, akkor azért azt is vedd számításba, hogy pszichiáter írta -az agy a játszótere :) - , ő mindennap emberekkel foglalkozik, így talán még azt is meg merném kockáztatni, hogy többet tud nálunk, több a tapasztalata...

2010. jan. 19. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!