Egyszerűen nem értem miért ilyen? Talán nem szeret eléggé?
00:16-os vagyok:
Bocs,de ez a mondat nekem nem világos:
"nem lenne szabadideje és nem dolgozna semmit"
A nem dolgozna részt értem,vagyis,ha abba a városba költözne,ahol te vagy,akkor nem tudna elhelyezkedni,gondolom erre célzott. A nem lenne szabadideje viszont rád vonatkozik? Mármint,hogy melletted nem csinálhatná,amit akar,mert jobban belelátsz az életébe?
"szóval azért nme dolgozna, mert így nem lenne szabadideje punnyadnu"
Főnyeremény ez a pasi :(
egyébként az minden téren, csak nagyon lusta...:S
szóval olyan emberi értékei vannak, hogy "hűha ilyen még létezik"-gondolom 1-2szer, de túl kényelmes..
Ráadásul olyan lusta, hogy a szüleinek kell eltartania, fél a kötelezettségektől, a munkától.
Ha hozzámennél én el tudom képzelni, hogy naphosszat az ágyban fog feküdni és le se sz@r. Bocs a kifejezésért. De ez az igazság.
Sajnos van egy barátnőm, aki hasonlóan járt, mint te és ezt nem kitaláltam (ez az oldal alkalmat tud adni ilyenre). A pasi a szüleinél lakott, 2 évbe tellett, míg a csaj elcsalta, hogy együtt éljenek, aztán eleinte csak el-elhagyott félzokni, aztán szennyes mindenhol, felmondott (eleinte azt hazudta, hogy kirugták, aztán "próbált" munkát keresni, de csak úgy tett).
Mikor egyszer felmentem hozzájuk, nem ismertem rá a pasira. Csicskáztatta a feleségét/barátnőmet, aki 10 kg-ot fogyott, mikor ott voltam ott feküdt az ágyban, néha kiment a hűtőhöz, hogy kaját melegítsen magának. Régebben még jól tartotta magát, nagyon rendes volt, figyelms.
Nem sokkal később, a látogatásom után ott sírta el magát előttem a barátnőm, hogy alig tudja vezetni a háztartást, ráadásul még elég pénzt kell keresnie.
És most jön a furaság:
Kérdeztem, hogy miért nem vál el. A válasza egy rövid "mert szeretem" válasz volt.
Itt látszik a legjobban, hogy ha valaki ad, nem biztos, hogy vissza is kap.
Szóval láss reálisan, és gondold át SOKSZOR, hogy tényleg szeretnél-e így járni, mint ez a nő!
Brigi
"szóval olyan emberi értékei vannak, hogy "hűha ilyen még létezik"-gondolom"
Ebbe a hibába én is beleestem...
Ne haragudj, de ehhez a mondathoz kísértetiesen hasonlót már olvastam...és nem itt a fórumon... lehet nem kedveled de van egy pszichiáter - Csernus Imre. Ő nemrég adott ki két könyvet : "a nő" és "a férfi" címmel... na abban a két könyvben ez az egy mondat tutira megtalálható! Egyben a lehetséges jövődet is vázolja, ha nem mersz / akarsz / tudsz változtatni a helyzeten... nem lőném le a poént. Ha nem akarod megvenni, akkor keress rá a neten és ott is megtalálod :) én először száj húzogatva vettem a kezembe, beleolvastam egy két helyen, aztán nem tudtam letenni! Pedig nem vagyok egy könyvkukac. "A nő"című könyvvel kezd! :) Ja és ha még eddig nem tudtalak meggyőzni, akkor azért azt is vedd számításba, hogy pszichiáter írta -az agy a játszótere :) - , ő mindennap emberekkel foglalkozik, így talán még azt is meg merném kockáztatni, hogy többet tud nálunk, több a tapasztalata...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!