Egyszerűen nem értem miért ilyen? Talán nem szeret eléggé?
Szerintem felelősen gondolkodik.Nincs jövedelmetek,amiből fizetnétek az albérletet,és meg is tudnátok élni.Ha egyetem mellett dolgoznátok,akkor az a tanulás rovására mehetne.És semmiképpen nem lenne okos dolog,még egy picur is.
Az viszont már nem feltétlenül jó,hogy később is az anyukájával akar lakni,legfeljebb akkor,ha ott van külön hely a családnak.
Ennyire nem szabad erőltetni egy pasit az összeköltözésre, az, hogy picurt szeretnél ne legyen cél. Az "csak" gyümölcse a kapcsolatotoknak.
Beszélj vele, hogy miért nem akar elköltözni, mi változtatná meg a véleményét azirányba, hogy együtt éljetek. Most tényleg le kell ülnötök és beszélnetek. Ha te felhozod neki, hogy "milyen gyerek vagy, hogy még a mesterképzés után se akarsz anyádtól eljönni, pedig én akkor már picurt szeretnék" az nem éppen csábító.
Állj mellette, lehet még nem készült fel az "önállóságra", és a legfontosabb: beszéljetek!
Anett
21:29
nem bulizos tipus és már nem erőltettem elfogadtam a döntését, mert 2ember döntése csak nem értem...
Keress egy olyan pillanatot amikor nyugi van, akkor egyszerűen csak kérdezz rá: "egy kicsit megdöbbentett amit múltkor mondtál, és nem szeretnélek félreérteni, ezért elmondanád kicsit bővebben, hogy miért érzel így? ....És mit tehetnék én ez ügyben?"
Egy másik tipp: ahogy elmondta nem vágj semmit sem a fejéhez, csak fogadd el. Ha valamit mégiscsak hozzá akarsz majd fűzni, csak napok után tedd, valahogy így: Tudod, gondolkoztam azon amit a múltkor mondtál, és mit szólnál ha (itt jön az ötleted/terved).
Második tipp: A pasik nem szeretik a kritikát, vagy a probléma csinálást, viszont az ötleteket, tippeket, megoldásokat annál inkább bekajálják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!