Egyszerűen nem értem miért ilyen? Talán nem szeret eléggé?
Miert lenne ciki, ha 28 eves korara lesz meg az az iskolai hatter amivel jol tud majd keresni.
Aztan lehet, hogy ezzel majd rohogve egy-ket ev alatt eleri azt amiert masok fele ennyi tudassal evekig geccsolnek.
Amugy eg boven raernek!
Eljenek, tanuljanak, bulizzanak, nyaraljanak!
Most fiatalok! Alapozzanak, es johet minden szepen sorjaban!
5 év nagyon sok idő,azalatt rengeteget változhat az ember.Gondolj bele,hogy te hogy gondolkodtál 5 évvel ezelött és hogy most.Még fiatalok vagytok és úgy néz ki,hogy ő még nem készült fel a kapcsolatotok következő szintjére lépni.Ez nem jelenti azt,hogy nem szeret,csak még nem tart ott,ahol te.
27 évesen sincs még veszve semmi.Még szorosabb lesz a viszonyotok és már nem fog egy frászban lenni,ha összeköltözésről,családról esik szó,mert lesz egy diploma a kezében,talán egy állás is rögtön sikerül,azért úgy jóval könnyebb családban,gyerekben gondolkodni.
Azzal egyetértek,hogy az összeköltözés jó lenne,mert lakva ismeri ki az ember a másikat a legjobban,de ha ő még nem akarja,akkor semmiképp ne erőltesd,mert börtönnek fogja érezni a kapcsolatotokat,ahonnan már nincs menekülés.
Ha nem szeretne nem lennétek együtt 2 éve.
Kérdezz rá,hogy miért nem szeretne veled össze költözni.
De szerintem még bőven ráértek:)
Nekem a keresztanyámék 5év járás után költöztek össze és akkor is csak úgy,hogy a nagymamámnál éltek.. Esküvő után pár évvel vásároltak egy házat és kb 6 év házasság után lett baba :)
huh. hát ez gáz. amúgy sem szabad 5évre előre gondolkodni, de most mást szeretnék mondani.
mi is 22 évesek vagyunk, végzősök alapszakon. már egy éve együtt élünk, saját lakásban, igaz a szüleink tartanak el, van némi más bevételi forrásunk is, valamint a diákhitel. vígan elvagyunk, ugyanúgy tudok tanulni, háztartást ellátni, a párom szívesen segít, bevásárol, ha leküldöm, stb :)
úgy nem is tudnám komolyan venni a kapcsolatot, ha nem lenne hajlandó kipróbálni velem a közös életet. eddig egész jól megy.
szinte az elejétől együtt lakunk, én kértem meg rá, hogy költözzünk össze, igaz nem laktunk távol egymástól, de ha már adott volt a lehetőség, akkor miért ne?
ő tétovázás nélkül igent mondott, és úgy tűnik azóta sem bánta meg :)
innen a távolból én is úgy érzem, hogy nem vesz téged komolyan, és a kapcsolatot sem...
Bocs,hogy ezt mondom,de ő biztosan oda van érted? Csak,mert nekem furcsa,hogy inkább 2 hétig nem lát téged,csak ne kelljen feltennie a seggét egy vonatra vagy buszra.Ha valakit szeretek és vele képzelem el a jövőt,akkor igenis 2 hét alatt megpusztulok,ha nem láthatom és teszek érte,hogy újra megölelhessem.
Lehet,hogy úgy kényelmes neki,ha mindig te mész,de ez így erősen egyoldalú. Az összeköltözés az érdektelenséget nem oldja meg.
00:08-nak;
mondjuk nálunk nem lenne szülői támogatás, mert sajnos a körülmények nem adottak, viszont pont én is ezt kérdeztem magamtól, hogy mennyire veszi komolyan.
hasonló helyzteben vagyok mint te,bár én most 22 évesen fél év mulva végzek a bsc-vel,párom meg 25 évesen most kezdte az msc-t...
elsős voltam mikor összejöttünk,ő másodéves,én koli,ő otthonrol járt be...2 év után kiköltöztem albérletbe,ő még mindig otthon...
suli mellett ő 8órában normál helyen,én diákmelósként dolgozunk...
de összeköltözni? hiába 3 éve együtt,még vagy 3 évig esélytelen...
nekem albit,msc-t kell fizetni,neki kocsit...ha összeköltöznénk,nem jönnénk ki anyagilag...
ha tanul,akkor hétvégén látom csak,ha nem tanul,akkor hétköznap hozzám jön melo után 1-2x...
és bár neki már van 1 diplomája,most csinálja a másodikat,de minek b@szogassam ilyennel,hogy 28-30 évesen én gyereket akarok? Tudom hogy együttleszünk,imádjuk egymást,de tudom azt is,hogy most igy ésszerübb,gyerekkel meg egy huszon nemsokéves pasit felesleges még ilyesztgetni,majd ráér gyerektervezés előtt 1-2 évvel,hogy akkor mikor...
2 éve vagytok együtt,te most elsős...mikor egyetemre kerültem,volt egy pasim,miatta mentem arra az egyetemre...ő harmad,én elsős...félévig se birtuk,pedig előtte nagy szerelem volt...(igy utolag már annyira nem tünik nagynak)...ő besokkolt attol,hogy én elkezdtem tervezgetni a közös jövönket,holott neki még az aznap esti söre is fontosabb volt egy gyereknél,összeköltözésnél...végülis nem bánom,mert páromat mindennél jobban szeretem,de megtanultam,hogy pasit ilyennel nem b@szogatunk,mert ellenkezőjét érem el...
te is ezt akarod?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!