Szerintetek ez már nem pofátlanság? Így akarjon segíteni az ember?
Unokatestvérem főállású anya, négy gyerekkel. A férje gyári munkás, alig-alig élnek meg.
Gyakran jön át egy kis ezért-azért. Tojás, liszt, zsír stb.
Vettem új tyúkokat, és a régieket felajánlottam neki. Nálam szépen elmotyoltak a kertben, a komposztban, megvolt tőlük napi négy tojás mindenféle takarmány nélkül. Csak öregecskék voltak, megfőzni már nem akartam őket.
Felajánlottam, és ő boldogan elfogadta. A férjem még egy ólat is összerakott nekik.
Tegnap este átjött az egyik fia, hogy tudok-e tojást adni.
Én meg kis naivan megkérdeztem, hogy hát a tyúkok?
Anya levágta az összeset.
Még a kisfiú ecsetelte is hogy milyen rágós volt.
De bunkóság, nem is kicsi, hogy elnézi, ahogy a párod még ólat is csinál nekik, holott neki esze ágában sem volt velük vesződni, vagy elfogadják a vetőkrumplit, aztán felzabálják. Büdös a munka, de nagyon. Ne mondja, hogy annyira le vannak égve, hogy nem tudnak a jövőre gondolni, hanem most azonnal meg kell enni a "hosszútávú befektetést". Én a helyedben megmondtam volna, mikor tojásért jött, hogy múltkor adtál 3 tyúkot, hogy mindig legyen tojásuk, ha ő úgy döntött, hogy megeszi a rágós nyanyákat, akkor így járt, mert neked most nincs fölösleges tojásod. kész. És minden más esetben is ennyi a válasz: most nincs fölösleges X-em (amit épp kérne), sziasztok.
Ami a kölcsönkéregetést illeti: be kell fejezni, ha nem akarod, hogy a nyakadra járjanak. Én lassan 12 éve élek a szüleimtől külön háztartásban, de még sose kellett átcsöngetnem a szomszédba valamiért, ami nincs, de kellene. Valahogy nem ebben szocializálódtam. Ha nem voltam elég éber főzés előtt, hogy beszerezzem, akkor nincs, kész, így jártam, pótolom mással. Meg lehet szokni, jobb, mint a ti vég nélküli kéregetéssé növő verziótok.
le kell állítani az adakozást
ők vállaltak ennyi gyereket, oldják meg
Ezek nagyon hülyére vesznek benneteket.Konkrétan elnézte hogy párod összedobja tök feleslegesen az olt, de még ez semmi elnézték, hogy valaki több óra alatt felássa a kertjüket,amikor tudták úgysem fogják elültetni a krumplit.
Hát ti vagytok hülyék nem ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!