Hogyan lehet lerázni az olyan kutyákat, akik benyomják az orrukat az ember lába közé?
főleg akkor csinálják, ha épp megjött... de nagyon gáz főleg ha ellököm, és szagolna megint!
Legszivesebben rá rúgnék, hogy mennyé vissza!!! de akkor megharagszik a gazdája!
Nekem is van egy barátnőm, akinek van egy kutyája, és mindig ugrik mindenkire, sőt még ha az illető a kezét tartsa maga előtt, akkor az a kutya meg is harapja, és a gazdája csak röhög. S erre apám azt mondta, hogy amikor hozzám közeledik a kutya valami rosszaságot csinálni, akkor rúgjak belé. Én először figyelmeztettem a gazdát, hogy ha rám ugrik a kutya, akkor én belerúgok. S ezt meg is tettem. Azóta már nem viszi a közelembe a kutyát, és még a gazdával is összevesztem szerencsére :).
Szóval tedd: Figyelmeztesd a gazdát, hogy zavar, és ha nem érdekli, és a kutya alád mászik, akkor rúgj bele. :D
még ha állatbarát is vagy, ennyit meg kell tegyél :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!