Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit tenne? Nem tudom mi...

Ki mit tenne? Nem tudom mi lenne a helyes döntés.

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt, van egy két hónapos kislányunk.

Párom állás ajánlatot kapott az ország másik felében, ez hatalmas előre lépést jelentene a karrierje szempontjából, és nem mellesleg anyagilag is.

Én viszont nagyon nem szívesen költöznék el, és hagynék itt mindenkit. De a férjem nélkül sem szívesen élnék és a kislányomnak is szüksége van az apukájára. És őt sem kérhetem arra, hogy kihagyja ezt a lehetőséget.

Szóval sehogy sem jó... Ki mit tenne? Vélemény?

2014. aug. 26. 12:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
Mi a tervek szerint nemsokára költözünk Ausztriába, pénz és a jobb körülmények miatt, és én is nagyon szeretem a családomat hidd el :) És sokat gondolok arra is, hogy mekkora szemétség, hogy emiatt kell itthagynom Magyarországot, de nekünk szükségünk van több pénzre, mert nem vagyok egészséges és az sokba kerül. Itthon kifizetjük a rezsit, kaját, gyógyszert és nagyjából mást már nem is tudunk venni, nem tudunk félretenni. Nagyon fontos a pénz, már csak a gyereketek miatt is. Én egyébként úgy tervezem, hogy kéthetente hazajövök hétvégére, 3 óra vonattal, igazán megoldható szerintem. Szóval szerintem költözzetek.
2014. aug. 26. 13:17
 12/28 anonim ***** válasza:
78%

sajnálom azokat, akik nem tudnak létezni anyuka, apuka és tesok nélkül.

mi is jöttünk, Franciaországba, én se beszélem franciául. alig várom, hogy másik országba költözzünk, ugy néz ki decemberben költözünk is mindannyian (2 éves és egy 4 honapos) Belgiumba.

2014. aug. 26. 13:20
 13/28 anonim ***** válasza:
70%
Férjed van, gyereked van, és még mindig az a fontos, hogy anyuci közelében legyél? Szegény férjed!
2014. aug. 26. 13:20
 14/28 anonim ***** válasza:
77%

"A kérdező kommentje:

5. Azért nem akarnék menni, mert itt vannak a tesóim és anyu."

Lassan el kellene döntened, férjes asszony és anya akarsz-e lenni, vagy anyuci picilánya, a testvérkéi kishúga akarsz maradni örökre. Sajnálom a férjedet, ő nyilván saját családot szeretne, nem saját család + anyós +sógorok és sógornők komplett csomagot.

2014. aug. 26. 13:27
 15/28 anonim ***** válasza:
87%
csak azt irom ami velem tortent. en mentem a ferjem utan , nem is volt kerdes , de meg nem volt gyerek es itt kint szuletett a baba. imadott csaladomat hagytam otthon es rengeteg baratot. kozben szuleim meghaltak, baratokkal evi egyszeri gyors tali... nagyon nehez volt/most is, de mi egy csalad vagyunk, nekem eszembe sem jutna emiatt kulonkoltozni. de hangsulyozom, nagyon nehez volt, foleg a baba szuletese utani elso ev, nagyszulok nelkul... most is nehez, hianyzik minden, de a csaladom meg ennel is fontosabb.
2014. aug. 26. 13:28
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Én a férjemmel mennék, bár igaz, hogy a munkám nem helyhez kötött és ezért megtehetném. De amúgy is az a típus vagyok, aki mindenben a férjét támogatja. Max. ha valami rosszabb helyre akarna menni, Nigéria, Ukrajna, arról próbálnám meg lebeszélni.
2014. aug. 26. 13:28
 17/28 anonim ***** válasza:
39%
Azért mert egyeseknek rosszak a családi kapcsolataik, attól még el lehet képzelni, hogy van olyan, aki felnőtt korában is szereti az anyját, testvéreit, stb. És nemcsak élete párját szereti kizárólagosan. Lehet több embert is szeretni egyszerre.
2014. aug. 26. 13:30
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
17-es, persze, természetes, hogy az ember szereti a szüleit és a testvéreit. De aki annyira szereti őket, hogy a férje és a gyereke elé helyezi őket, az minek házasodik és vállal saját gyereket?!
2014. aug. 26. 13:31
 19/28 anonim ***** válasza:
46%
18 Nem helyezte őket előtérbe, csak gondolkodik, hogy nem fognak tudni találkozni. Aki napi szinten találkozik mondjuk az anyjával és jóban vannak, annak ez gondot okozhat.
2014. aug. 26. 13:38
 20/28 anonim ***** válasza:
15%
Miert nem szeretnel költözni? Milyen messze mennetek?
2014. aug. 26. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!