Ti ragaszkodnátok ahhoz, hogy az exetekkel mentek vásárolni, vagy lenyelnétek a békát?
A férjemmel 5 éve váltunk el, 2 gyerekünk van. Amióta iskolások, minden évben elmegyünk együtt megvenni az iskolához szükséges dolgokat. Együtt döntünk és felesben fizetünk.
A mostani párja viszont anyagi és féltékenységi megfontolásból szeretne velünk jönni. Az exem szerint bírjam ki, majd ha nagyon beleszól akkor ő leállítja.
Ti belemennétek?
"Van a gyerekeimnek féltestvérük az exem egy korábbi, de már házasságunk utáni kapcsolatából"
Szerintem azt a nőt is illene meghívni a bevásárláshoz.
a volt férjemmel biztos nem indulnék el közös bevásárlo körutra..... komolyan mit vesztek? iskolatáskát? tolltartot? füzetet? ehhez minek kell a volt férj?
42%-os (29-es) meg azt se tudja mit beszél, meg mit ir...alig lehet értelmezni az irásait..
Nem az volt a kérdés, hogy ki menne vagy ki nem, vagy hogy ez mennyire normális. Nekünk évek óta működik.
Igen, én egyedül is el tudnám intézni, de az exem szeretne részt venni benne. Iskolába vinni is tudnám őket egyedül, neveleni is, nyaraltatni is, olvasni is nekik mesét, mégis megteszi az apjuk is nekik.
"Utolsónak teljesen igaza van a te párod nem zavarja ősze őket csak az apa párja?"
Ne bonyolítsátok a történetet. Az összezavarást egészen másra értette a kérdező :-D
én nem engedném az új nőnek hogy a gyereken vezese le a féltékenységi hisztijét mert beképzeli magának hogy az ápisz közepén egymásnak estek
a gyerekhez nincs köze, a gyerek pénzéhez nincs köze,
azt meg hogy anyagilg mi a megfontolt majd a szülök eldöntik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!