Ti ragaszkodnátok ahhoz, hogy az exetekkel mentek vásárolni, vagy lenyelnétek a békát?
A férjemmel 5 éve váltunk el, 2 gyerekünk van. Amióta iskolások, minden évben elmegyünk együtt megvenni az iskolához szükséges dolgokat. Együtt döntünk és felesben fizetünk.
A mostani párja viszont anyagi és féltékenységi megfontolásból szeretne velünk jönni. Az exem szerint bírjam ki, majd ha nagyon beleszól akkor ő leállítja.
Ti belemennétek?
Kérdező most valójában mi a kérdés mert nem hiszem hogy engedélyt kérnének?
Belemész és akkor fele költséget megúszod vagy nem és fizetsz mindet te.Szerintem túlreagálod.
Mondjuk az is érdekes,hogy előre honnan a fenéből tudod,hogy barátnő mit mondana.
Ilyen alapon az apa is tehetne fel kérdést hogy párom új párja szerintetek oda költözhet e a gyerekeimhez hisz lehet pedofil azért kereset gyerekes anyát. Ennyire szerintem meg kellene bízni a másikban válás után is.
Azért gondolom, mert már most is beleszól.
Amikor először találkoztunk, mondta hogyha egy csöpp méltóság lenne bennem, el sem fogadnám a gyt-t, max számla ellenében, visszamenőleg.
A gyerekeknek is beszólt, de azt sikerült az exemnek rendeznie vele.
Hogy csuppan csak el akkar menni a parjaval kozosen higy egyutt vasaroljanak a gyereknek,ebben mi a furra??5 eve valltak el!!!
De beleszolsa ugyan nincs hogy ezt pl:meg e veheti az apa a gyerekenek! Szuleim is ellvaltak es igen van ugy hogy anya apa es apa baratnije jon velunk vasarolni!!es nincs belole vita !!
Ha eddig is négyesben mentetek, ti + a gyerekek, szerintem legyen most is így. Mivel tavaly még nem volt mellette ez a párja, anyagi megfontolásból már miért menne el? nem az ő pénzéből menne, hanem a volt férjedéből és a tiedből. A féltékenységét meg kezelje valahogy az exe.
Ha ez így nekik nem jó, mond meg, hogy akkor megveszed nekik te, a volt férjed meg adja oda a felét és kész.
Ebbe az új párnak szerintem egyenlőre nagyon nincs joga beleszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!