Ti ragaszkodnátok ahhoz, hogy az exetekkel mentek
vásárolni, vagy lenyelnétek a békát?
Figyelt kérdés
A férjemmel 5 éve váltunk el, 2 gyerekünk van. Amióta iskolások, minden évben elmegyünk együtt megvenni az iskolához szükséges dolgokat. Együtt döntünk és felesben fizetünk.
A mostani párja viszont anyagi és féltékenységi megfontolásból szeretne velünk jönni. Az exem szerint bírjam ki, majd ha nagyon beleszól akkor ő leállítja.
Neked van parod? Met ha van akkor menjen o is. 2 apa 2 anya es a gyerekek sot mond meg az ex ferjednek hogy anyad is jon es haakarja hivja meg o is az anyjat.... Figyelj ha ennyien dobjatok ossze a penzt akkor az csak jo
2014. aug. 19. 13:47
22/39 anonim válasza:
Na ez jo muri lenne. Rohej. Ex es mostani p..na mennek a palival iskolasi cuccot vasarolni:))
2014. aug. 19. 13:52
23/39 anonim válasza:
Neked van parod? Met ha van akkor menjen o is. 2 apa 2 anya es a gyerekek sot mond meg az ex ferjednek hogy anyad is jon es haakarja hivja meg o is az anyjat.... Figyelj ha ennyien dobjatok ossze a penzt akkor az csak jo
2014. aug. 19. 13:56
24/39 anonim válasza:
Én nem mennék el az új párjával. A gyerekeitekhez semmi köze nincsen az új párjának, főleg hogy mint említetted még egy éve sincsenek együtt. Azt is mondtad hogy már áskálódik, szóval ez is megerősíteni a dologban. Megmondanám az exemnek, hogy vagy elmegyünk négyesben a gyerekekkel, úgy ahogy eddig is , vagy pedig elmegyek egyedül és kifizeti a tanszerek felét a gyerekek meg utólag megmutatják a dolgaikat.
2014. aug. 19. 13:57
25/39 anonim válasza:
Vagy esetleg megmondanám, hogy akkor jöhet ha ő is beszáll az anyagiakba, máskülönben semmi keresnivalója ott. Egyedül ti is eltaláltok az üzletig.
2014. aug. 19. 13:59
26/39 anonim válasza:
Vagy elviszik a tesco helyett a gyerekeket az állatkertbe, a nőnek pedig odaadják a bevásárlólistát és a pénzt. Akkor legalább valami értelme is lenne ennek a szórakozásnak.
2014. aug. 19. 14:02
27/39 A kérdező kommentje:
Na egy ilyen közös "családi programot" pont, hogy nagyon furcsának találnék. Ráadásul a gyerekeket is összezavarná.
Kicsit lenyugodtam, átgondolom a válaszokat, köszönöm.
2014. aug. 19. 14:08
28/39 anonim válasza:
Én nem járkálnék az exemmel bevásárolni.
2014. aug. 19. 14:19
29/39 anonim válasza:
Kedves kerdezo pedig jobb ha elfogadod ugyanis akkar apabak is lehet majd gyereke az ujj baratnotol...es akkor a gyereked nem mehet oda???mert az egy csalad!??? Es a gyerek no lesz ballagas stb... es oda illetlen meghivni a ferjedet ugy hogy csak te egyedul johetsz.... a multat pribald lezarni teljesen es igyekezz jo kapcsolatot apolni a ex el es a gyerek kozt hogy ha lesz egy fel testvere akkor ne ereze be csapva magat...stb...
2014. aug. 19. 14:25
30/39 A kérdező kommentje:
Kedve 29-es, nem igazán értem, mit akarsz mondani.
Van a gyerekeimnek féltestvérük az exem egy korábbi, de már házasságunk utáni kapcsolatából, akit a gyerekeink is szeretnek, természetesen akkor sem tiltottam meg, hogy lássák az apjukat (nem is tehetném). Nem értem, ez hogy jön ide.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!