Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok, mekkora Volt az elsö...

Párok, mekkora Volt az elsö közös lakásotok?

Figyelt kérdés
Vagy most mekkora lakasban laktok? A 40nm ket fore mennyire pici?
2014. aug. 15. 17:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
25%

30 nm-en alkunk jelenleg és tervben van a baba, de itt az elrendezés miatt konkrétan egy kiságy sem férne be.

Viszont párom szülei és kertes ház, ezért szóbajött a bővítés is, csak akkor különbözetet kéne fizetni párom öccsének amire nincs és nem is lesz pénzünk. Majd meglátjuk mi lesz.

2014. aug. 15. 18:15
 12/27 anonim ***** válasza:
25%
68m2 volt. Előtte ő egy 30m2-es garzonban élt, én egy 45m2-es kis kétszobásban. Aztán 90m2-eresre cseréltük az elsőt, a házunk pedig 140m2 lett 4 főnek :)
2014. aug. 15. 18:18
 13/27 anonim ***** válasza:
25%
5-ös vagyok. Kinek és miért nem tetszik a válaszom? Tán irigy?
2014. aug. 15. 18:20
 14/27 anonim ***** válasza:
33%

Ja, azt kifelejtettem, hogy 40m2 szerintem ideiglenesen, egy-két évig, első lakásnak tökéletesen jó.

Azért az viszont elég durva, hogy egyesek egy szobába meg garzonba szülnek gyereket :(

2014. aug. 15. 18:20
 15/27 anonim ***** válasza:
83%
Most 50 m2-es lakásban lakunk, van egy háló és egy amerikai konyhás nappali. A jó elrendezés miatt egyáltalán nem tűnik kicsinek. A 40 m2 is attól függ, hogy milyen az elrendezése. Én pl nem bírnék olyan hálóban aludni, ahova csak egy ágy fér be faltól falig.
2014. aug. 15. 18:42
 16/27 anonim ***** válasza:
83%

Az első közös egy 17 m2-es kollégiumi szoba volt, aztán a valódi első lakásunk egy 40 m2-es panel lett. Most 45 m2-en lakunk, egy hatalmas, kb. 25 m2-es erkéllyel.

Ha jól tudtok pakolni, alkalmazkodni egymáshoz, akkor két főre nem túl nagy ugyan, de nem is pici.

2014. aug. 15. 18:47
 17/27 anonim ***** válasza:
17%

38 nm, sajna haza kellett jönni onnan, munka megszűnése miatt.

Nekünk éppen elég nagy volt.

2014. aug. 15. 18:51
 18/27 anonim ***** válasza:
79%
20 évesen egy 65 négyzetméteres régi parasztházunk volt, nagyon sok felújítandó volt rajt, mikor megszületett az első gyermek akkor még elfértünk, de hamar megfogant a második gyermek, ekkor már nagyon szűkös volt és rossz volt az elrendezés is. 2 éve adtuk el, és vettünk egy nagyobb 100 négyzetméteres családi házat, itt jó az elrendezés, és tágas is, csak nem szeretek itt lakni, vágyok vissza oda, ahol ezelőtt laktunk, és találtam is egy megfelelő, kívül belül fiatalosan felújított gyönyörű kis házat 5 millióért, kisebb, mint ez, de beleszerettem az 63 négyzetméter ha sikerül a férjemet meggyőznöm, hogy ezt adjuk el, mert azonnal lenne vevőnk, és megtudnánk venni azt, én ott úgy tervezem, hogy egyszerre a tetőterét beépítenénk! Én akár felvennék már kölcsönt is, hogy azt megvegyük, de férjem hajthatatlan ő nem adósodik el, eddig is tartotta magát ehhez, mindig mondja addig nyújtózz, míg a takaród ér! :( De úgy viszont megmaradhatna ez is, kiadhatnánk albérletbe és az albérleti díj fedezné a hitel díját, de hát ez az ötlet halott! :((három gyermekes anyuka)
2014. aug. 15. 19:31
 19/27 A kérdező kommentje:
Koszonomba valaszokat en nem pontoztam Le senkit!!
2014. aug. 15. 19:44
 20/27 anonim ***** válasza:
59%
7-es vagyok, miért lettem lepontozva?
2014. aug. 15. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!