Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok, mekkora Volt az elsö...

Párok, mekkora Volt az elsö közös lakásotok?

Figyelt kérdés
Vagy most mekkora lakasban laktok? A 40nm ket fore mennyire pici?
2014. aug. 15. 17:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%

egy egy szoba konyha előszoba fürdőnyi külön bejáratos házban lakunk, kb egy háromszobás panelnyi felületen.

Ez az első közös kuckónk, albérlet.

2014. aug. 15. 19:52
 22/27 anonim ***** válasza:
78%
A jelenlegi és egyben első albink 55nm-es, viszont az ötben van, szóval nem sírunk:) Valószínűleg itt maradunk, ha el nem adják a lakást, mert saját lakást nem tudunk venni.:) (Bp, 27N)
2014. aug. 15. 20:29
 23/27 anonim ***** válasza:
91%

8 as vagyok.. Én is le vagyok pontozva...

Nekünk elég, és ez volt a kérdés..

1,5 szoba

Fél szoba a hálószoba, plusz benn van egy íróasztal( aminek a helyére elfér majd a kiságy, a nagyszoba a nappali, és az étkezősarok, van egynkonyha és egy fürdő wc-vel

Itt nevelnek 2-3 gyereket is, amit én is túlzásnak tartok..

Egyébkent nagyon odafigyelve rendeztük be, és bonottuk is kcsit, senki enm mondja meg, hogy ez ekkora...A szüleimnél csak a nappali 30nm tehát hozzászoktam a terekhez is, nem azert érzem elégnek, mert mindig ekkorában éltem.

Ami hiányzik, az a kert, már nagyobba régen ámehettünk volna, de kertesbe még nem, úgyhogy oda tervezünk már csak költözni. Az még 2 év.

2014. aug. 15. 21:00
 24/27 anonim ***** válasza:
Elõször egy 30 nm-es földszinti kiskertes garzon lakàsban laktunk albérletben, aztàn épìtettünk egy 60 nm hàzat ( nappali , hàlòszoba, konyha, fürdõszoba) amit a babatervezésnél kibõvìtettünk még egy 16 nm-es gyerekszobàval.
2014. aug. 15. 23:23
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

44 nm-en laktunk ketten. Tökéletesen elég volt. Aztán amikor kiderült, hogy terhes vagyok, vettünk egy 93 nm-es házat.

Megcsúsztak az adminisztratív és felújítással járó dolgok időben, így a baba négy hónapos korában költöztünk át - de addig azért a kisebb lakásban is elfértünk. Amíg a baba nem tud helyzetet változtatni, addig a kicsi lakás is jó. Mire elkezd mászni, már jobb a nagyobb.

2014. aug. 16. 07:21
 26/27 anonim ***** válasza:
40 nm, egy éve lakunk ebben. Egy szoba van, de most még nem tartjuk kicsinek. Nyilván gyerek/kutya/kaktusz szóba sem jöhet. Itt is el tudjuk foglalni magunkat külön-külön, ő főleg a konyhában kialakított kis műhelyében van. Ráadásul amikor suli van alig vagyunk itthon.
2014. aug. 16. 21:24
 27/27 anonim ***** válasza:
Szia.mi kb 40-45 négyzetméteres panelban lakunk.ez 1,5 szoba.régen a kisebb szobát ki is adtuk.de 2 embernek bőven elég.
2014. aug. 18. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!