Volt olyan, hogy nagyon megbántott a párod?
Figyelt kérdés
Mi a legemlékezetesebb negatívum a párkapcsolatodból?
Mivel bántottak meg igazán?
2014. aug. 7. 13:28
1/8 anonim válasza:
Azzal hogy keveset törődött velem vagy lehet csak én vittem túlzásba,vagy volt amikor szavakkal bántott meg.
2/8 anonim válasza:
Hogy nem úgy nézek ki,mint a 20 éves lánykák,pedig a férfiak arra vágynak és a változatosságra.
3/8 anonim válasza:
hogy ül a langyos húgyban és nem akar/mer változtatni
4/8 anonim válasza:
A gyerekeimre tett igazságtalan és rosszindulatú kritikájával, amit az exem iránti gyűlölete generált. Erről sokáig kellett beszélgetni.
5/8 anonim válasza:
Egyszer azt mondta "Fiatal korában az ember egy nagymellű, kerek seggű, nagydumás csajra vágyik, ahogy idősödik, beéri kevesebbel."
Én csendes vagyok, B kosárral...
6/8 anonim válasza:
A mára már volt férjem mondta, miután 4 éve együtt voltunk, és ebből 1 éve házasok is, hogy nem akar tőlem gyereket, mert szerinte én szar anya lennék. Mindezt amiatt, mert elfelejtettem a boltból kenyeret hozni, és neki nem felelt meg az előző napi főtt kaja melegítve éppen akkor.
7/8 anonim válasza:
Volt egy fószer, aki csapta a szelet a volt páromnak. Féltékeny voltam és voltak vitáink emiatt. Egyszer elég csúnyán összevesztünk és a szüleimnél aludtam. Este felhívott a exem és közölte, hogy ott van az ember és lefeküdt vele. Szerintetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!