Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen tapintatlan a férjem?

Miért ilyen tapintatlan a férjem?

Figyelt kérdés
Van egy kisfiunk.Mikor várandós voltam anyósom azzal szekált,míg meg nem tudtuk a baba nemét,hogy nehogy lány legyen,mert annak nem örülne,az nem számít.Mikor megtudtuk uh-n,hogy kisfiunk lesz,a férjem a váróból szinte ordítva hívta fel anyósomat,hogy :"áll a ..ja a gyereknek!" Akartunk második babát,de méhen kívüli terhesség volt.A férjem utána közölte nem lesz több gyerek.Eleinte én is féltem a kockázattól,idő kellett kiheverni is.A kisfiunk ahogy nő egyre akaratosabb,nagyobb hisztik is voltak,vannak.Ha felhoztam,hogy beszéljünk a tesóról,a férjem kategorikusan szinte leordított,hogy nem.Most pedig 3-4 hónapja többször megbántott.3 ismerősünknél is született második baba,kislányok.Tegnap már el is sírtam magam.Közölte,hogy milyen jó a haverjának,mert lánya is van,és azok apásak./Megjegyzem a kisfiunkkal nem soakt foglakozott 3 évig,de az utóbbi időben ez kezd változni./Meg egyre több az ilyen megjegyzés,hogy ha lánya lenne...stb.Nagyon fáj :(
2014. aug. 9. 23:48
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
66%

20-as! Én is:)

Na, segítettek valamit a válaszok?

2014. aug. 10. 00:23
 22/39 anonim ***** válasza:
92%
Biztos a férj az :DDD
2014. aug. 10. 00:24
 23/39 anonim ***** válasza:
92%

Gyáva kis féreg, valószínű félti a toplista helyét :D

Bocsi az offért :)

2014. aug. 10. 00:24
 24/39 A kérdező kommentje:
Tudtommal nem regisztrált ide.Most nincs itthon, bulizik a haverjaival.
2014. aug. 10. 00:26
 25/39 A kérdező kommentje:
21-es: segítettek a válaszok.Már az megkönnyebbülés,hogy kiírhattam magamból.
2014. aug. 10. 00:28
 26/39 anonim ***** válasza:
79%

22-es:DD

Kérdező! Te milyen gyakran tudst eljárni a barátadiddal?

2014. aug. 10. 00:28
 27/39 A kérdező kommentje:
Ritkán,kb.félévente egy sütire,cappuccinora.Akkor is többnyire anyukám vállalja a gyerekünk felügyeletét.
2014. aug. 10. 00:33
 28/39 anonim ***** válasza:
97%
Igen, gondoltam. Ez is tülrözi a férjed személyiségét.
2014. aug. 10. 00:34
 29/39 anonim válasza:
86%

A férjed, már bocsánat egy idióta. Ne sírj miatta, nem érdemli meg. Ott van a gyermeked, aki miatt erősnek kell lenned.

A gyerektémával kapcsolatban pedig megkérdezném tőle, hogy most mégis mi a franc baja van? Neki csak fiú "kell", de most ácsingózik egy kislányra, de nem lesz tesó. A leordításért lehet kapott volna egy átszálót, hogy az anyukájával ordítson :)

2014. aug. 10. 00:36
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
A leirásod alapján a férjed teljes egyeduralmat gyakorol feletted.Nem hiszem,hogy tartósan boldogságot tud hozni egy olyan együttélés ahol az eggyik fél,a férjed nem hajlandó figyelembe venni a te igényeidet.Önző dolog a férjedtől,hogy kizárólag a saját akaratát érvényesiti.Az ilyen ember nem képes a szeretetre,sem tapintatra és változni már aligha fog ilyen idős fejjel,főleg ha saját maga nem látja be,hogy mennyire romboló a viselkedése.
2014. aug. 10. 01:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!