Férjem képes lenne itt hagyni egy gyerekkel. Mit tehetnék? (többi lent)
Figyelt kérdés
Másfél éve házasodtam össze egy ukrán férfival. Egész idáig semmi gond sem volt, de valamelyik nap azzal állt elém, hogy költözzünk az ő országába, mert kell a változatosság, ha pedig úgy döntök, hogy nem megyek, akkor majd megy ő. A bajom csak az, hogy engem minden ideköt, és nem hiszem, hogy ott annyira meglennék.2014. júl. 21. 20:09
1/23 anonim válasza:
Ó, pedig biztos isteni lehet az élet egy jelenleg is egy szuperhatalommal éles ellentétben álló országban. Kérdező, hagyd hadd menjen. Bolond az ilyen.
2/23 anonim válasza:
Arrafelé mostanában tényleg elég sok a változatosság.
3/23 anonim válasza:
Változatosság alatt olyasmit ért, hogy éppen a kertedbe potyognak egy utasszállító roncsai?
4/23 anonim válasza:
tuti nem tenném ki magam és a gyerekem az ottani állapotoknak!
menjen ha akar!
érvekre nem hallgat?
6/23 anonim válasza:
Az Ukrajnában élő magyar ismerőseim sorra költöznek át ide, olyan jó most ott a helyzet. Én nem mennék.
7/23 anonim válasza:
Az van, hogy már az hiba volt, hogy kapcsolatba kerültél vele. Ukránnal, orosszal, arabbal, muszlimmal NEM házasodunk!
Maradj itt, a gyereknek is jobb és neked is. Kell a fenének egy háborús országban lakni.
8/23 A kérdező kommentje:
Úgy kb 1 éve elhatároztuk, hogy menni fogunk, de úgy voltunk vele, hogy még meggondoljuk. Aztán láttam mik történnek ott és a mostani helyzet nem túl veszélytelen. Szóval hiába próbáltam vele beszélni, hogy ha én is odamegyek, az szinte felér egy "öngyilkossággal", arra is csak mindig az a válasza, hogy jó, akkor megy egyedül.
2014. júl. 21. 20:27
9/23 anonim válasza:
Ne menj!
Úgy tűnik, ő mindenképpen menni akar...
10/23 anonim válasza:
Azt nem írtad le, hogy miért is kötöttetek házasságot és, hogy te mit gondoltál, mit tudtál akkor a leendő férjedről, mennyire ismerted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!