Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem képes lenne itt hagyni...

Férjem képes lenne itt hagyni egy gyerekkel. Mit tehetnék? (többi lent)

Figyelt kérdés
Másfél éve házasodtam össze egy ukrán férfival. Egész idáig semmi gond sem volt, de valamelyik nap azzal állt elém, hogy költözzünk az ő országába, mert kell a változatosság, ha pedig úgy döntök, hogy nem megyek, akkor majd megy ő. A bajom csak az, hogy engem minden ideköt, és nem hiszem, hogy ott annyira meglennék.
2014. júl. 21. 20:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
Kérd meg,hogy várjátok meg a háború végét.
2014. júl. 21. 21:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Aham, Ukrajnában akar lakni... és nyaralni hová visz majd? Gázába?
2014. júl. 21. 21:26
 13/23 anonim ***** válasza:
94%

Férjed bolond???

Nehogy elmenj vele, hagyd a ****-ba !

2014. júl. 21. 21:30
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
Szia! Én Ukrajnából írok, itt élek. A férjed bolond. Az itteni férfiak örülnek, ha ki tudnak menekülni az országból, és nem sorozzák be őket katonának, nem hogy maguktól akarnának ide jönni. Ha fontos a jövőd és a gyermeked jövője, nehogy Ukrajnába gyere! Az itt élők is aki teheti, megy külföldre, Magyarországra, Ausztriába lakni. Aki teheti, elhagyja ezt a süllyedő országot, nehogy önszántadból ide gyere! Minden jót!
2014. júl. 21. 21:42
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
Az egyik valaszolozol kerdeznem, miert nem hazasodunk orosszal? Rengeteg oroszt ismerek es Mond normalisak. Kulfoldon elek ok is itt ez nekik is kulfold es teljesen normalis europaiak ahogy az ukranok is semmi kirivot nem latok bennuk.az oke h a muszlimoktol en is tartok de Minden nemzetet igy elitelni?
2014. júl. 22. 00:59
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Most kiköltözni Ukrajnába? Az ilyen nem normális!!! Hagyd, ha menni akkor akkor menjen, ha ennyi esze van, de nélkületek!
2014. júl. 22. 09:05
 17/23 anonim ***** válasza:
86%

Hadd menjen egyedül. Én megértem a férjedet, azt nem, hogy a feleségét és a gyerekét is veszélynek teszi ki, de azt igen, hogy önmagát képes.

Éltem egy ideig NY-ban, de visszavágytam, pedig Magyarország (szerencsére mondjuk Bp-i vagyok) nagyon durva hely ahhoz a világhoz képest. Jó, nem állunk (még) hadban senkivel, de a kontraszt miatt írom a példát.:)

megértem a férjed, az is lehet, hogy harcolni akar a hazájáért, de ti ne menjetek vele!

2014. júl. 22. 09:22
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy icipicit is szeretne, akkor nem kérne tőled ilyet, sőt annak sem tenne ki, hogy ő elmegy téged meg itthon hagy egyedül. Itt valami nem kerek...
2014. júl. 22. 11:47
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Ó, azért a magyarokat sem kell ám piedesztrálra emelni, imádom az országot és büszke vagyok hogy Magyar lehetek, de a férfiak nagyrésze itt borzalmas, az egyik a hisztis nőket szereti, a másik a rondák, a harmadik az anyjakorabelit. Aztán ez a három szidja a rendes nőket akik nem találnak senkit mert túl jók:) Nekem külföldi a párom mert magyarnak túl ápolt és csinos voltam, neki jó vagyok:)
2016. júl. 31. 08:49
 20/23 anonim ***** válasza:
94%

"magyarnak túl ápolt és csinos voltam,"

-kifelejtetted, hogy túl értelmes és szerény

Ezért a degenerált bejegyzésért kár volt előhalászni ezt a két éves kérdést.

2016. júl. 31. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!