Szerintetek mit tehetnek a parommal?
Mosd ki munka után a ruháját. Kénytelen mást felvenni. Varrd meg ami kiszakadt, vagy turkálóban vegyél "újat".
Mond el neki, hogy édes büdös a szád kérlek moss fogat,ha neki ez nem ciki akkor nem tudok erre megoldást.
Ébresztőt meg belehet állítani, hogy melyik napokon csörögjön azért ez nem akkora probléma.
Én otthagynám.
Próbálkoztál, noszogattad, nem használt. Ha megcsinálod helyette a dolgokat, csak annál jobban elkényelmesedik.
Most hagyd ott és adj magadnak esélyt egy normális kapcsolatra.
1 es,szivemböl szólt!!!
Az ėn fėrjem is sokat dolgozik, de ugy erzem en feladatom hogy tiszta vasalt ruhaban jarjon!! Màr csak azėrt is mert amilyen a mosdo olyan a törölközö!! Ez nem megbàntàsnak irom kerdezö, de neked kell a párod ruhàit rendbe tartanod!!
Szerintem nem nekem kell. Kulon kasszan vagyunk, en sokszor veszek neki ruhat, de meguntam. Nekem is kinos, hogy o ennyit ad magara, en is igy gondolom, hogy engem minosit. De masreszt, miert is az en dolgom minden? Felnott ember. En meg szulinapomra sem kapok semmit. Volt, amit kidobtam a ruhai kozul, ezeken mar nincs mit varrni. A szinuket is kiszivta a nap, az izzadtsag. Szerinte nem kell kidobni, sem megvarrni, jo az meg. A szennyes ruhait osszelopkodom altalaban. Ha kerdezem, nem kene-e mosni, akkor nem, jo az meg. Ha viszem, akkor ne, ne mosd ki.
Nem ismertem a szuleit, de annyit tudok, hogy alkoholistak voltak. 4 eve vagyunk egyutt. Eleinte haziasnak tuntette fel magat.
Kulfoldon elunk, o tudja mar fel eve, hogy osszel tudok szabit kivenni, hogy hazamenjek a csaladomhoz. Ugy volt, hogy egyutt megyunk. Erre egy honapja kitalalta, hogy munkat valt, mert a mostani nem tetszik neki. Tehat o nem tud osszel velem jonni, mert nem fog szabit kapni. Most ilyen dolgokra mit lehet mondani?
Masik dolog, csak mert pont elobb lattam: harom (!!!) hete konyorgok, hogy vagja mar le a labkormet, mert undorito. Meg most sem sikerult neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!