Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy férjem nem...

Normális, hogy férjem nem megértő? Vagy csak nekem esik rosszul?

Figyelt kérdés
Munkanélküli lettem, pedig alig mentem vissza dolgozni, rá 2 hónapra elküldtek. Keresem a munkát, mindenhova beadtam az önéletrajzomat, ha kellett ha nem, persze nem hívnak sehonnan sem. Végzős vagyok közben a jogon, eléggé stresszes az életem, és van egy 4 éves lánykánk, akit imádok, de mostanában kissé türelmetlen vagyok. Az a problémám, hogy felemészt, hogy itthon kell lennem, hogy nem dolgozhatok, mert nincs hol egyenlőre, hiányzik a pörgés, és ez nagyon megvisel lelkileg, keresem a kiutat, de nem megy. Férjemtől ma megkaptam, hogy mindig undok vagyok, nem lehet hozzám szólni. Igen, az vagyok, de ő még sohasem volt munkanélküli, a diplomájáért nagyon nem kellett megszakítania magát, kiegyensúlyozott, mert tud aludni, én meg nem is tudom, mikor aludtam egy kiadósat. Mit tegyek? Egy hétből 3 napot tuti, hogy csendben töltök, örülök, hogy a lányunkhoz van türelmem, szerinte azért hisztis és nyafka mert én is az vagyok. Neki mindig szerencséje volt, munkahely és suli kapcsán, NEM irigylem tőle ezt, de szerintem ez miatt nem tudja átérezni, hogy milyen rossz nekem. Nem vagyok egy itthon ülős típus, kellenek pozitív impulzusok a munkahelyemről, egyetemről, ha az egyik nincs meg, akkor vége, leeresztek és magamba zuhanok. 2 hétig jó volt itthon, de ma már nem. Tudja, hogy olyan városban élünk, ami nem éppen a lehetőségek városa, "majd lesz valahogy" elvet vallja.. Ám a is lehet, hogy én látom rosszul. Szerintetek?
2014. aug. 2. 12:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Ha Ő ilyen szerencsés munkakeresésben, miért nem segít neked is találni egyet?
2014. aug. 2. 12:27
 2/20 A kérdező kommentje:

Szólt a munkahelyén, voltam bent vele, de nem vettek fel egyenlőre.

És szerintem nem is fognak.

2014. aug. 2. 12:30
 3/20 anonim ***** válasza:
81%

Nem csak az Ő munkahelyén. Mindenhol. Segítsen megírni pl az önéletrajzodat. Rengeteg minden múlik rajta! Ajánljon be máshova is, haver felesége melóhelyére vagy a büfést is megkérdezheti, akárkit...

Újságban olvastam egy nő levelét, hogy kíváncsiságból megkérdezte, hogy van-e valami probléma az önéletrajzával, hátha azért nem hívják vissza sosem.

És a telefonnál ülő személy elmondta, hogy szerinte hol a "hiba".

Átírta azt a részt, és úgy küldte tovább. Nem sokra rá szerencséje lett, valakinek szimpi volt. Kérj segítséget az önéletrajzod megírásához szakembertől. Hátha! :)

25/N

2014. aug. 2. 12:45
 4/20 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem pszichológusra lenne szükséged.
2014. aug. 2. 12:58
 5/20 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyan csaladtagom akivel ugyanaz a vegzettsegunk o el tudott vele helyezkedni en meg hiaba keresek munkat. Vannak ilyen emberek akik barmibe fognak szerencsejuk lesz. De ne veszekedj emiatt a ferjeddel nem o tehet rola hogy neked most nincs melod. Kuldj oneletrajzokat es varj hatha jeleznek.
2014. aug. 2. 13:08
 6/20 A kérdező kommentje:

Nem veszekszem vele! Épp, hogy elvagyok magamban, csendben, teszem a dolgom.

A pszichológus az mit tud segíteni? Meghallgat & elmondja majd, hogy szedjem össze magam..?!? Amikor van munkám & egyensúlyban van minden, akkor semmi bajom.

2014. aug. 2. 13:23
 7/20 anonim ***** válasza:
19%

Jogászként tudnod kell majd, hogy az nem "egyenlőre", hanem "egyelőre"...

Amúgy én nem csodálkoznék a helyedben, hogy kirúgtak. Már akkor el lett ez döntve, amikor bejelentetted, hogy terhes vagy. Mivel törvényileg tiltott a cégeknek, hogy terhesség miatt bárkit kitegyenek, ezért ezt csinálják, amit most veled is. Nem tehettek ki, mert gyereket születés, de míg te otthon pelenkáztál évekig, addig valakit már rég átvette a helyedet a cégben. Ugye te sem várod el, hogy őt csak úgy kidobják, mert te meguntad a gyerekezést?

Szóval, pont emiatt csinálják azt, hogy mivel kénytelenek visszavenni az anyukákat, ezért minimális időre visszaveszik őket, aztán mondvacsinált okok miatt kiteszik őket. Senki sem akar kisgyerekes anyukákat alkalmazni, ami valljuk be, érthető is.

Na, szerintem a férjed ezzel tisztában van, és ezért nem csinál belőle akkora cirkuszt, mint te. Valamint, ha meg tudtok élni csak a férjed fizetéséből, akkor meg tényleg nem egy nagy dolog. Neked is jobban át kellett volna gondolod, hogy mire vállalkozol, mielőtt szültél...

2014. aug. 2. 18:00
 8/20 anonim ***** válasza:
36%
Mi az Isten fa@sz@ bajotok van, hogy állandóan lenulláztok?
2014. aug. 2. 18:14
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

Hetes te nem vágó normális!

Ilyen alapon egy nő akkor soha ne szüljön....

Gondolom hím nemű vagy és nincs se kutyád se macskád, de lehet jobban is jár az emberiség, ha ilyenből nem lesz több!

2014. aug. 2. 18:15
 10/20 anonim ***** válasza:

T9 szótár.....

Szóval javítom: hetes te nem vagy normális!!!!

Ezt akartam írni.

2014. aug. 2. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!