Jogosan idegeskedem, vagy legyek inkább megértő? Versengésről van szó
Arról van szó, hogy páromnak van 1 huga, aki folyton teper. Legalábbis én azt érzem, hogy a huga is, meg az anyja is. Barátom mostanában elég sokat beszélt rólam nekik (mert ezt is elmondta) és azt is mondta, hogy már kicsit furcsán érezte magát a huga, hogy vagy fél óráig rólam beszélt, és ekkor inkább párom már befejezte. Nagyon örül annak, hogy megváltoztam, és úgy látom, hogy párom "újra" szerelmes. És igy sokkal jobb a kapcsolatunk. Csak a családját egyszerűen nem értem meg, hogy miért olyanok amilyenek.
A huga folyton a nyakán lóg, még tankolni is elkíséri, pedig már egy 24 éves lányról van szó. Barátomnak van egy lakása, ahova folyton jár, mindent megcsinál (mivel mi dolgozunk, ő meg otthon van nyáriszüneten) és folyton beszámol, még a lekisebb lépésről is amit ott csinált. Nagyon zavar, hogy fontoskodni akar, és úgymond versengeni velem. Én nem szándékosan csinálom azt amit csinálok, de ő direkt, azért is módon, mindent belead. Mit vár vajon ezért cserébe?? Erre nagyon kíváncsi lennék. Vagy pusztán csak annyit akar, hogy foglalkozzon vele továbbra is többet a bátya?? Vagy zavarja, hogy a bátyja barátnője többre van becsülve mint a tesó? De mégis mit vár? Velem fog élni, mi fogunk abban a lakásban élni, velem tervez közös jövőt én leszek a felesége. Mégis úgy viselkedik, mintha ezeket a szerepeket ő töltené be! Segítsetek megérteni hogy miért van ez? Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!