Nagyon idegesít, hogy gyerekként kezel és nem hogy megértő lenne, inkább ellenségeskedik. Mit tehetek?
Most veszi észre, hogy nagylány lettél, hamarosan ki fogsz repülni, és ez nagyon meg tudja rémiszteni a szülőket.
Talán az is most tudatosul benne, hogy te már felnőtt nő vagy, akkor ő már nem fiatal.
Viselkedj felnőttként, és szép lassan minden jobb lesz!
Az enyém mikor ezen túl tette magát, elkezdett az unokával zaklatni :D
Az, hogy valaki elmúlt 18 még nem azt jeleni, hogy felnőtt is. Igen mindenki ezt hiszi, és rögtön felnőtt ként várják el, hogy kezeljék őket. Csakhogy a felnőtté válást egyáltalán nem azt jelenti, hogy 17-ből átlépek 18-ba és akkor már felnőtt is vagyok...nem, nem....
Ez nem neked szólt kérdező, de a legtöbb fiatalnál sajnos így működik.
De te jól teszed, hogy szólsz, így is kell, én is szólok ha elmegyek, pedig 23 leszek.
Ő még a kicsi lányát látja benned, akit óvnia kell, és ez így is marad még hosszú évekig talán örökre. Ezt el kell fogadni, ha gyereked lesz, megérted.
Viszont azért nem kellene gúnyosnak lennie, pláne, hogy nem vagy bulizós, meg iszogatós. Ez egy nagyon jó tulajdonság:) mármint, hogy nem iszol:)
22L
én anyukám is ilyen volt. én 5 éves középsuliba jártam,18 évesen ugyanígy viselkedett velem. én úgy oldottam meg hogy távolabb mentem egyetemre,koleszban lakom,így 1-2 hetente megyek haza. teljesen jó a kapcsolatom anyukámmal,nekem így fogadta el hogy már nagy lány vagyok,sőt még támogat is hogy össze tudjak költözni a barátommal..
te már fősulira jársz,korán.. szerintem talán egy albérlet megoldaná neked is a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!