Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy férjem nem...

Normális, hogy férjem nem megértő? Vagy csak nekem esik rosszul?

Figyelt kérdés
Munkanélküli lettem, pedig alig mentem vissza dolgozni, rá 2 hónapra elküldtek. Keresem a munkát, mindenhova beadtam az önéletrajzomat, ha kellett ha nem, persze nem hívnak sehonnan sem. Végzős vagyok közben a jogon, eléggé stresszes az életem, és van egy 4 éves lánykánk, akit imádok, de mostanában kissé türelmetlen vagyok. Az a problémám, hogy felemészt, hogy itthon kell lennem, hogy nem dolgozhatok, mert nincs hol egyenlőre, hiányzik a pörgés, és ez nagyon megvisel lelkileg, keresem a kiutat, de nem megy. Férjemtől ma megkaptam, hogy mindig undok vagyok, nem lehet hozzám szólni. Igen, az vagyok, de ő még sohasem volt munkanélküli, a diplomájáért nagyon nem kellett megszakítania magát, kiegyensúlyozott, mert tud aludni, én meg nem is tudom, mikor aludtam egy kiadósat. Mit tegyek? Egy hétből 3 napot tuti, hogy csendben töltök, örülök, hogy a lányunkhoz van türelmem, szerinte azért hisztis és nyafka mert én is az vagyok. Neki mindig szerencséje volt, munkahely és suli kapcsán, NEM irigylem tőle ezt, de szerintem ez miatt nem tudja átérezni, hogy milyen rossz nekem. Nem vagyok egy itthon ülős típus, kellenek pozitív impulzusok a munkahelyemről, egyetemről, ha az egyik nincs meg, akkor vége, leeresztek és magamba zuhanok. 2 hétig jó volt itthon, de ma már nem. Tudja, hogy olyan városban élünk, ami nem éppen a lehetőségek városa, "majd lesz valahogy" elvet vallja.. Ám a is lehet, hogy én látom rosszul. Szerintetek?
2014. aug. 2. 12:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Te miről beszélsz?? A gyerekem lombikkal fogant, fogalmad sincs, hogy miken mentem keresztül.

Ilyen alapon tényleg ne vállaljon senki sem gyereket, mert ez és ez lesz, hát köszi..

2014. aug. 2. 18:17
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem pontoztam le senkit, csak azt, aki próbált leoltani. Rosszul írtam egy szót, Istenem, összedőlt a világ?!

Bocsi, elfelejtettem, hogy te tökéletes vagy, mindig mindet csak jobban tudhatsz mindenkinél... Nincs szükség a sértegetésre, bár a legkönnyebb arc, név és minden nélkül beválaszolni. Gratulálok. *tapsvihar*

2014. aug. 2. 18:20
 13/20 A kérdező kommentje:

A cég megkezdte a leépítést, 10 embert küldtek el, azt is, akinek nincs gyereke.. Szóval erről ennyit. Te is kerülhetsz bármikor ilyen helyzetbe!

Ma semmi sem biztos. 6évet dolgoztam ott, Uram bocsá', el mertem jönni 30 évesen gyereket szülni és nevelni. Te nem emberből vagy, az fix.

2014. aug. 2. 18:29
 14/20 anonim ***** válasza:
4%

kérdező, a válaszaidból látszik hogy valami nem 100-as nálad, nem csodálkoznék, ha a férjed már azon gondolkodna, hogy kéne szabadulni tőled...

Utána jöhetnél ide szidni a férjeket, mint a többi hisztis nő, hogy milyen szemetek a férfiak...

(egy hímnemű)

2014. aug. 2. 18:56
 15/20 A kérdező kommentje:
Miből sikerült leszűni ezt az okos megállapítást?
2014. aug. 2. 19:11
 16/20 A kérdező kommentje:
Abból, hogy vágyom munkahelyre, a pörgésre, és nem akarom hogy a férjem álljon minden kiadásomat? Hogy nem elégszem meg azzal, hogy otthon ülő, láblógató nő legyek? Lehet, tényleg nem vagyok 100as, hogy ezek nekem nem felelnek meg. Nem szorulunk rá a fizetésemre, de nekem ez NEM jó, ennyi erővel írhatnám hogy a férjem sem 100as, a 'majd lesz valahogy' hozzáállással.. Ha neked ez a nem normális, ahogy gondolkozom, nem kell reagálni sem.
2014. aug. 2. 19:21
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszöntem szépen, tanultam az esetből, többet se kell itt kérdezni. Sok az anonim gyökér. :) további szép estét!
2014. aug. 2. 19:35
 18/20 anonim ***** válasza:
4%

Kérdező, én nem is értem,hogy mit akadtál ki.

Természetes, hogy ha még leépités is van a cégnél, akkor nem a kisgyerekes anyát tartják meg, hanem elsősorban a férfiakat, utána azokat az idősebb nőket, akiknek már felnőt gyerekük van, aztán a fiatalokat, akik még hamarosan nem szülnek, és a legvégén a kisegyerekeseket. Ez egy teljesen logikus dolog, nyilván a saját érekeit nézi a vállalat.Szóval nem is értem, hogy miért vetted ezt ennyire magadra.

Annak ellenére, hogy neked ez nem tetszik, én még mindig tartom magam ahhoz, hogy jobban át kellett volna gondolnod, hogy mit vállalsz. Bizony minden döntésünknek vannak következményei, a mai világban a gyerekszülésnek az az egyik lehetségeskövetkezménye, hogy utána nem, vagy csak nagyon nehezen találsz munkát. Ezt neked is át kellett volna gondolnod, és vállalnod. Nem tudom, most mit hisztizel...

2014. aug. 2. 21:45
 19/20 anonim ***** válasza:

18-as.

Akkor én inkább nem szülök gyereket!

Amúgy sajnos, hogy mi nők ezt hagyjuk, hogy csak azért mert gyerekünk van nem vesznek fel a munkáltatók ki is használják sajnos. Mert hagyjuk sőőőt majdhogynem páran egyet is értünk vele. És ez a baj! Ha lennének akik mellénk állnának, pl a FÉRFIAK akkor ilyen nem igazán lenne.

Azt hiszem orvoshoz fogok feleségül menni, mert az otthon tud maradni a gyerekkel, ha beteg.

2014. aug. 3. 08:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát bizony, nekem sem lesz gyerekem, az tuti. Nehogy úgy járjak, mint a kérdező. Hogy sehol enm kapok munkát, aztán 30 éves koromtól unatkozó háztartásbeli legyek. Na persze...
2014. aug. 3. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!