Szerintetek igaza van a sógornőmnek? Miért ilyen
erőszakos?
Figyelt kérdés
A sógornőm már többször győzködött, hogy keltsem fel a férjemet éjjel, amikor felkel a babánk. Nem tudja megérteni, hogy nem akarom ezt tenni, mert ő dolgozik reggeltől késő estig. Azt mondta, hogy majd megnézhetem magam, ha mindent én csinálok itthon és csak egy rabszolga leszek. Ő felkeltette a férjét éjjel, ha a gyerek sírt és felváltva látták el. De én miért keltsem fel őt, ha 1. a sírásra már így is félálomban van, 2. én tudok csak szoptatni? Így is felkel hozzá néha, ha nem a kaja miatt sír, de az ritkán van (kb. 2 hetente egyszer). Ezzel szekál a sógornőm, akárhányszor találkozunk. Mit mondjak neki? Ezt a témát mindig felhozza, mondtam már, hogy én nem akarom ezt. Nekem megfelel így. Ez ilyenkor így működik. Nekem még mindig könnyebb, mert nap közben otthon vagyok és ha nem is tudok pihenni, nem kell irodai vagy akármilyen más munkára koncentrálnom egész nap, mint egy dolgozónak.
Engem a férjem bármikor megkaphatna, ha akarna, de neki nagyon kis igénye van erre (mindenki más természet). Szóval ebből nincs gond. A férjem akarja igazán, hogy ott aludjon a gyerek. Hosszú történet és nem ide tartozik, de első évben nem volt mellettünk külföldi munka miatt, most próbálja pótolni. Engem az zavar, hogy ennyiszer felébred. Már ilyen korban azért ennyiszer szerintem sok, dehát mindig ilyen rosszul aludt. :( Talán ha majd lemond a szopiról, változik, ebben reménykedem.
2010. jan. 13. 13:30
22/27 anonim válasza:
Te döntésed, hogy felébreszted-e vagy sem. Jóhogy nem már azt is megszabja, hogy mikor szoptass. Én sem ébresztem fel a férjemet. Minek???? Megbírkózom egyedül is a feladattal.Szerintem legközelebb mondd azt neki, hogy nektek így jó és ne feszegessétek tovább ezt a témát.
2010. jan. 13. 14:32
23/27 anonim válasza:
Még ha igaza van a sógornődnek,a ti életeteket úgy élitek,ahogy nektek tetszik.
Ezt elmondhatod neki,bármely más felmerülő vita alkalmából is.
2010. jan. 13. 15:23
24/27 anonim válasza:
Azt a tanácsot adnám, hogy tedd a gyereket a saját ágyába, mert ott jobban tud pihenni mint köztetek.Ha ekkora korban még éjjel is eteted az egy rossz szokás.Nem azért ébred fel mert éhes.Ha minden nyöszörgésnél cicin van,akkor azt se tudja szegény hogy éjjel van-e vagy nappal. Ez a szeretetnek egy hibás kifejezése, hidd el nem teszel jót vele.
Remélem nem bántottalak meg, mert nem szándékom!
Egy szakember
2010. jan. 15. 10:30
25/27 anonim válasza:
Amikor szeretkeztek akkor ott felszik a gyerek is az ágyatokban?
Nem lehet,hogy azért akarja a férjed hogy veletek aludjon a gyerek,hogy te a picivel legyél elfoglalva és ne vele?
Szerintem sem kéne éjjel szoptatni,igaza van az elöttem szólónak.
2010. jan. 16. 15:34
26/27 A kérdező kommentje:
Akkor nincs az ágyban mellettünk, mikor együtt vagyunk...miért akarná a férjem, hogy ne foglalkozzak vele?
2010. jan. 17. 10:42
27/27 anonim válasza:
Nem tudom,arra gondoltam,hogy akkor nyugodtabban alszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!