Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van a...

Szerintetek igaza van a sógornőmnek? Miért ilyen erőszakos?

Figyelt kérdés
A sógornőm már többször győzködött, hogy keltsem fel a férjemet éjjel, amikor felkel a babánk. Nem tudja megérteni, hogy nem akarom ezt tenni, mert ő dolgozik reggeltől késő estig. Azt mondta, hogy majd megnézhetem magam, ha mindent én csinálok itthon és csak egy rabszolga leszek. Ő felkeltette a férjét éjjel, ha a gyerek sírt és felváltva látták el. De én miért keltsem fel őt, ha 1. a sírásra már így is félálomban van, 2. én tudok csak szoptatni? Így is felkel hozzá néha, ha nem a kaja miatt sír, de az ritkán van (kb. 2 hetente egyszer). Ezzel szekál a sógornőm, akárhányszor találkozunk. Mit mondjak neki? Ezt a témát mindig felhozza, mondtam már, hogy én nem akarom ezt. Nekem megfelel így. Ez ilyenkor így működik. Nekem még mindig könnyebb, mert nap közben otthon vagyok és ha nem is tudok pihenni, nem kell irodai vagy akármilyen más munkára koncentrálnom egész nap, mint egy dolgozónak.
2010. jan. 13. 08:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ha te nem akarod ne keltsd fel a férjedet ha a sogornődet nem zavarja hogy ő dolgozik keresi a pénzt kikell pihenni- e magát!Mond meg neki a sogornődnek hogy ne foglalkozzon többet ezzzel a témával mert te ugy érzed hogy nem szükséges hogy felkelltsd
2010. jan. 13. 10:16
 12/27 A kérdező kommentje:
De ezt már annyiszor mondtam neki...mint, aki nem is hallja. Szelektív a figyelme és a hallása.
2010. jan. 13. 10:37
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Én se kelteném fel a férjemet.De hogy a baba nem alszik éjjel azt jó volna megoldani.Egy másféléves gyereknek nem kell éjjel táplálkoznia.Nem szabad kivenni az ágyból ha sírdogál,tedd az ágyát közel a ti ágyatokhoz és ha sír nyújtsd ki a kezed felé és simogasd meg, az megnyugtatja. Meglátod néhány nap után jobban fog aludni.A szervezetének pihenésre van szöksége,azzal teszel jót neki, ha erre szoktatod.Az egészséges fejlődés fő feltétele a rendszeresség.Ebben a korban kell rászoktatni.
2010. jan. 13. 10:39
 14/27 A kérdező kommentje:
Velünk alszik az ágyban. Így sokkal jobb, mert mikor felébred, egyből tud enni, így a férjem sem mindig ébred fel és nekem sem kell felkelni.
2010. jan. 13. 10:41
 15/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretném én is ezt megoldani, várom a tippeket, mert már mindent próbáltunk, de nem megy. :( Kiságyban rosszabb, éjjel, ha eszik is normális kaját, utána jön cicire, hatalmas étvágya van.
2010. jan. 13. 10:43
 16/27 anonim ***** válasza:
te is pécézz ki magadnak valamit, amit szerinted másképp kéne csinálnia, és akárhányszor találkoztok, állandóan hozakodj elő vele. de ne csak egyszer, minden alkalommal legalább 3* hozd szóba. csak észreveszi magát. ha nem, önts rá egy pohár hideg vizet. :D
2010. jan. 13. 10:44
 17/27 A kérdező kommentje:
LOL, hát lehet, hogy ez lesz a vége.
2010. jan. 13. 10:45
 18/27 anonim ***** válasza:
H szelektív a hallása és esetleg nem akarod megbántani, akkor kérd meg a férjed, hogy szóljon neki.
2010. jan. 13. 11:17
 19/27 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik füleden be,másikon ki.Mi a fenének foglalkozol ilyennel.Én tuti mondanám kis éllel,hogy mi ezt így csináljuk és kész,visszabeszélnék neki,hogy felháborítónak tartom,hogy éjszaka a férjem keltegessem,mert dolgozik.Szörnyedj el te is,hogy ő nem kel fel?Ilyen egyszerű.Azért ennél jóval nagyobb problémák is vannak.Szerintem túl simulékony,meg kedves vagy,ezért piszkál.
2010. jan. 13. 11:44
 20/27 anonim ***** válasza:
64%

A te életed és a te dolgod, nincs joga beleszólni. Mondjuk ha már itt tartunk, én valószínűleg azt tartanám helytelennek, hogy veletek alszik a másfél éves gyerek. Én is minden éjjel felébredtem 5 éves koromig, bepisiltem. Folyton anyukám kelt fel hozzám. De ez már más kérdés. Apám nem kelt volna fel, csak morgott :) de ha rábízta volna anyukám, tuti kitalál valami megoldást előbb.

Ha a gyerek nem szokja meg hogy saját ágyában aludjon, már nehéz lesz kirakni később, és erre rámegy a házaséletek. Hallottam egypár ilyen sztorit. Ne kergesd a férjedet más nő karjaiba mert téged nem kaphat meg. Ez csak egy jótanács.

31/N

2010. jan. 13. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!