Tényleg vannak olyan nők, akik a bántalmazó, erőszakos férfiakhoz ragaszkodnak?
Volt itt ma egy olyan kérdés, ahol egy anyós fejtegette, hogy az ő néhai férjének is eljárt a keze. Illetve a saját fiát szidta, mert gondoskodott a családjáról, hogy "papucs" és nem olyan alfa-hím lett belőle, amilyet szeretett volna.
Tényleg van olyan, hogy nem egy rossz emberismeret miatt ragad valaki bántalmazó kapcsolatban, hanem neki az az etalon, mondhatni "elvárja" az ilyen viselkedést a férfi részéről?
Van.Nemis egy!
Nézz szét a világban.:)
Nem akartam egyenlőségjelet tenni, hogy aki nem papucs, az rögtön veri a párját.
Az említett kérdésben a hölgy egyszer úgy fogalmazott, hogy "lelkileg ki lett herélve a fia", majd felhozta pozitív példának a néhai férjét, akiről bevallotta, hogy verte.
A hozzáállásra szerettem volna rávilágítani.
Persze, hogy vannak, hány és hány nő ment hozzá olyan pasashoz akinek alkalom adtán eljár a keze, na meg ehhez rendszeresen párosul az alkoholizmus, nekem ne mondja senki, hogy esküvő előtt ez nem tűnik fel nekik (hacsak nem 1 hónap után esküsznek), aztán meg él vele, mert majdcsak megváltozik, stb..., sajnálom az ilyeneket valamilyen szinten, de gyanítom, ha nagyon akarnának tudnának a helyzeten változtatni, vagy eleve nem hozzámenni ilyen degenerált alakhoz.
Ha engem egy férfi csak egyszer megütne, abban a pillanatban dobnám, nem gondolkodnék, akármennyire szerelmes is vagyok, ezzel kiölné a szerelem legutolsó szikráját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!