Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyan nők,...

Tényleg vannak olyan nők, akik a bántalmazó, erőszakos férfiakhoz ragaszkodnak?

Figyelt kérdés

Volt itt ma egy olyan kérdés, ahol egy anyós fejtegette, hogy az ő néhai férjének is eljárt a keze. Illetve a saját fiát szidta, mert gondoskodott a családjáról, hogy "papucs" és nem olyan alfa-hím lett belőle, amilyet szeretett volna.

Tényleg van olyan, hogy nem egy rossz emberismeret miatt ragad valaki bántalmazó kapcsolatban, hanem neki az az etalon, mondhatni "elvárja" az ilyen viselkedést a férfi részéről?

2011. jan. 17. 22:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem írta, hogy micsoda papucs, mert nem veri meg az asszonyt.
2011. jan. 17. 22:32
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Persze hogy vannak! Persze ez nem egészséges dolog, de gyakoribb, mint gondolnád!
2011. jan. 17. 22:36
 3/20 anonim ***** válasza:
83%

Van.Nemis egy!

Nézz szét a világban.:)

2011. jan. 17. 22:38
 4/20 anonim ***** válasza:
75%
Papucsférj és asszonyverő közt elég sok típus van még, nem kell egyik végletből a másikba esni. A papucsférj se jó, bár nem láttam a kérdést, egyáltalán nem tudom mennyire volt papucs a fia. Az eredeti kérdésedre válaszolva pedig igen, vannak olyan nők, nem is kevesen. És szerintem is vannak olyanok, akikre igenis ráfér az irányítás, mert akaratgyengék, döntésképtelenek, rossz döntéseket hoznak. Persze nem verés formájában, de szerintem nem kell ennyire eltúlozni, végletekről beszélni.
2011. jan. 17. 22:40
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Bizony, hogy van. Általában azok a nők, akiket az apjuk is bántalmazott. Másolják a mintát.
2011. jan. 17. 22:40
 6/20 anonim ***** válasza:
87%
Vannak nem csak nök de fériak is. A lelki terortól a fizikaig. Sajnos ilyen környezetben nötek fel így természetes nekik, vagy alacsony az önbízalmuk és félnek hogy másnak nem kellenek így mindent lenyelnek.
2011. jan. 17. 22:44
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem akartam egyenlőségjelet tenni, hogy aki nem papucs, az rögtön veri a párját.

Az említett kérdésben a hölgy egyszer úgy fogalmazott, hogy "lelkileg ki lett herélve a fia", majd felhozta pozitív példának a néhai férjét, akiről bevallotta, hogy verte.

A hozzáállásra szerettem volna rávilágítani.

2011. jan. 17. 22:45
 8/20 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudj, én pedig nem kívántam bírálni a kérdésedet, csupán vannak olyanok (elég sokan), akik számára csak ez a két véglet létezik és azt hittem, te is közéjük tartozol. Esetleg be tudnád linkelni a kérdést? Kíváncsi lennék rá :)
2011. jan. 17. 22:48
 9/20 A kérdező kommentje:
2011. jan. 17. 22:50
 10/20 anonim ***** válasza:
53%

Persze, hogy vannak, hány és hány nő ment hozzá olyan pasashoz akinek alkalom adtán eljár a keze, na meg ehhez rendszeresen párosul az alkoholizmus, nekem ne mondja senki, hogy esküvő előtt ez nem tűnik fel nekik (hacsak nem 1 hónap után esküsznek), aztán meg él vele, mert majdcsak megváltozik, stb..., sajnálom az ilyeneket valamilyen szinten, de gyanítom, ha nagyon akarnának tudnának a helyzeten változtatni, vagy eleve nem hozzámenni ilyen degenerált alakhoz.

Ha engem egy férfi csak egyszer megütne, abban a pillanatban dobnám, nem gondolkodnék, akármennyire szerelmes is vagyok, ezzel kiölné a szerelem legutolsó szikráját is.

2011. jan. 17. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!