Tényleg vannak olyan nők, akik a bántalmazó, erőszakos férfiakhoz ragaszkodnak?
Volt itt ma egy olyan kérdés, ahol egy anyós fejtegette, hogy az ő néhai férjének is eljárt a keze. Illetve a saját fiát szidta, mert gondoskodott a családjáról, hogy "papucs" és nem olyan alfa-hím lett belőle, amilyet szeretett volna.
Tényleg van olyan, hogy nem egy rossz emberismeret miatt ragad valaki bántalmazó kapcsolatban, hanem neki az az etalon, mondhatni "elvárja" az ilyen viselkedést a férfi részéről?
Természetesen nincsenek. Alapvetően minden ember a szeretetre és megbecsülésre vágyik.
Az a baj, hogy nem ennyire egyszerű a helyzet, nagyon sok körülmény együttállása okozza azt hogy sok nő nem tud kilépni a kapcsolatból. És az hogy nem lép ki, még nem jelenti azt hogy neki ez jó. Egyszerűen nincsenek meg a lehetőségei vagy mentális vagy egzisztenciális szempontból.
szerintem aki veréssel neveli fel a gyerekét, és azzel szerez "tiszteletet" a gyereke előtt, az azt hiheti felnőtt korában, hogy az normális.
ez a szülő eladta a gyerekeit prostituáltnak, szerintem az ő lányai is nagy valószínűséggel folyamatosan bántalmazó közegben vannak, és nem is látnak más alternatívát.
"ez a szülő eladta a gyerekeit prostituáltnak, szerintem az ő lányai is nagy valószínűséggel folyamatosan bántalmazó közegben vannak, és nem is látnak más alternatívát."
Ez meg most honnan jött, melyik szülőtől beszélsz, a belinkelt kérdésben a nőnek fia van, aki a feleségével és a lányával egy házban lakik az anyóssal, aki nem bírja elviselni, hogy a fia nem egy agresszív idióta, mint a férje volt (aki verte, boxolt, stb.) és inkább segít a gyerek gondozásában, szereti a családját, stb.
szerintem vannak, illetve én személy szerint ismerek egy ilyen nőt :(
első férje alkoholista volt, elitta a pénzüket aztán kapott is a nő ha szóvá merte tenni...
de mégis 30 évet élt le mellette (nekem már ez meredek volt)
aztán meghalt a férje, újra férjhez ment. az esküvő előtti nap kapta az első pofont, de kis hiszti után megbocsájtott és hozzá ment. egy éve vannak együtt, rendszeresen kap... :(
pár hete már a rugdosásnál tartottak.
kérdeztem, hogy de mé' nem válsz el???? hát az eszébe se jutott!
Komolyan az első férjénél még nem szóltam, közös gyerek, lakás, stb. de ha újra elköveti ezt a hibát és ahelyett, hogy elmenekülne a fenébe (megteheti mert megvan a lakása, a pasinál lakik), nagyokat nyel, kiszolgálja, stb.
nyilván neki ez kell, hogy a férjét férfinak lássa, magát meg nőnek!
jaj, lemaradt a linkem.
csak arra gondolok, ha bántalmazó közegben nő fel valaki, akkor azt fogja természetesnek venni.
A jó múltkor én magam olvastam az újságban,
hogy panaszkodott egy nő,
hogy "olyan nyimnyám párja van,
aki férfi létére, még egyszer sem ütötte meg" !
Majd így folytatta: "hát igazi férfi az ilyen"?!
Hogyne lenne!Hülyék mindig vannak.Teli volt ilyenekkel a Mónika sóóó.Ezek a nők tudatlanok ,primitívek,vagy függő személyiségek,na meg jól félre lettek nevelve.Valószínű,olyan családban nevelkedtek,ahol a mindennapos atyai pofon olyan természetes volt,mint a levegővétel.
Sajnos néhány ostoba férfi az ilyen buta tyúkok miatt azt hiszi,minden nő pofozkodó ,trágár férjre vágyik.Ne essenek tévedésbe!
Aki pedig nem szereti a papucs férfit,az vessen magára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!