Mit tegyek, hogy a párom velem is törődjön?
Páromnak van négy gyereke, 23, 19, 17 és 5 évesek.
Ma is elvitte őket a vadasparkba, de engem meg sem kérdezett, hogy megyek -e. Szinte minden idejét velük töltik, hetente többször is elmegy hozzájuk. Ha szólok akkor csak ordibál.
Mit tegyek?
"Szenvedj csak, ha már tönkretettél egy családot."
A családot az apa tette tönkre.
A kérdező meg egyenlőre ne akarjon gyereket, mert ha ő is úgy neveli, ahogy őt nevelték (nincs közös program, stb), akkor az nagyon nem lesz jó.
TÚl hosszú nem lesz ez a kapcsolat. A kérdező sem jól kezeli a helyzetet, és az apa sem. Mi az, hogy ordibál? Kinek kell egy ordibálós pasi?
nagy fába vágtad a fejszéd!
probáld meg kedvesen közölni vele hogy szeretnél többet lenni vele. ha nem lesz igy szèp lassan leépül a kapcsolatotok.
én megértem hogy a gyerekei de az aranyközéput lenne a legjobb
+ a gyerekeit nem tagadja meg az ember (normál esetben) ha volna gyereked tudnád mit érez egy szülő a gyereke iránt
és még annyit hogy segithetne a párod hogy javuljon a kapcsolat. bár a legidősebb majdnem annyi mint te vagy, neki a legnehezebb ezt feldolgozni, de lehetne annyi esze már hogy kettőn áll a vásár, az anyjukban is van hiba amièrt megromlott a hàzasság és apuka kikacsintgatott
Szerintem ha kapcsolatot kezdtél egy olyan férfivel akinek 4 gyereke van, el kell fogadnod, hogy ők fontosabbak nálad. Ha ezt nem bírod elfogadni, inkább hagyd ott. Tuti találsz korodbelit is magadnak.
OFF:
vajon mikor fogják megtanulni az emberek az EGYELŐRE és EGYENLŐRE szavak közötti különbséget. Gondolok itt főleg azokra akik annyira osztják az észt.
Mivel te miattad hagytad el a családját - ahogy írtad - és ezért a gyermeki nem szeretnek téged, így érthető, hogy a családi programokra nem fog téged is elhívni, mert akkor meg a gyerekei nem mennének. Ez érthető. A stílus ahogy ezt előadja egész más. Neked kell tudnod hogy mi az a hangnem amit egy férfinak megengedsz.
Azt akarod hogy törődjön veled a párod?
1. Simulj bele a jelenlegi helyzetbe. Összeköltöztél egy többgyerekes apával akinek a gyerekei nem szeretnek, törődj bele hogy emiatt ti sosem programoztok együtt, a párodnak ezért mindig is két élete lesz. Egy veled, egy a gyerekeivel. Kezeld józanul, amíg ő elmegy velük, addig találj ki magadnak valami elfoglaltságot.
2. Még jobb út ha véget vetsz ennek a kapcsolatnak és keresel egy hozzád illő partnert, aki csak veled törődik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!