Mit tegyek, hogy a párom velem is törődjön?
Páromnak van négy gyereke, 23, 19, 17 és 5 évesek.
Ma is elvitte őket a vadasparkba, de engem meg sem kérdezett, hogy megyek -e. Szinte minden idejét velük töltik, hetente többször is elmegy hozzájuk. Ha szólok akkor csak ordibál.
Mit tegyek?
25 éves vagyok.
Engem sosem vittek a szüleim sehová mert sosem volt pénzünk.
Azt megértem, hogy az öt évest elviszi vadasparkba stb, de a nagyokat miért kell?
Ma is ezen vesztünk össze. Fogadni mernék, hogy most is náluk van.
Hat ezt benezted. :-D
Apa hamarosan pucol vissza, mar ha a zasszony engedi. :-D
A legjobb úton haladsz afelé, hogy a pasit visszaüldözd a családjához. Szerintem ő már megbánta, hogy mindent feladott miattad, kérdés, hogy a felesége visszafogadná-e.
Biztos izgalmas lehetett egy 25 évessel kalandba keverednie, de a családot nem pótolhatod, és ha ennyire nem vagy kompromisszum kész, nem sokáig lesz veled. Az újdonság varázsa elmúlt, mit tudsz nyújtani neki ezen kívül?
"Én is gyűlölnélek a helyükben. 19L"
Az apád talán egy báb, akit bárki elráncigálhat a családjától, ha akarja?
25 vagy? ezzel nem is lenne semmi gond, ha lenne agyad. Baromira "gyerekesen" gondolkozol, de rossz kifejezés, mert ezzel szegény gyerekeket bántom meg :)
Szerintem ha így állsz a dolgokhoz, még most szállj ki a párod és a gyerekei életéből, hidd el mindenkinek jobb lesz így!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!