Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mások szemében a szálkát,...

Mások szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát nem látó emberek. Hogyan lehet velük dűlőre jutni?

Figyelt kérdés
A párom ilyen ember sajnos. Olyan dolgokat tud mondani, hogy égnek áll a hajam tőle..és emiatt még én vagyok a hisztis. Tegyük fel otthon van egész nap és amikor hazamegyek a munkából lepihenek, elkezd nyivákolni, hogy mennyi a mosatlan, takarítani kellene.. miért nem takarítok..stb. Megáll az eszem.. és ilyenkor vannak olyan veszekedések, amire még az időt is sajnálom. Ráhagyni, pedig túl felháborító lenne..
2010. jan. 12. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sehogy. Talán ha ideiglenesen olyan leszel mint ő, megérti miről beszélsz.

Az én kedvesem is hasonló. Ilyenkor mindig mondom neki, hogy én lusta vagyok, ő viszont tökéletes, megcsinálhatná ő. (És megcsinálja!)

2010. jan. 12. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Miért élsz vele? Ha a párom egész nap otthon lenne, én meg eljárnék dolgozni, akkor az ö dolga lenne a házimunka. HA nem tetszik, akkor mehet.
2010. jan. 12. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem miért hagyod? Kivágnám ha még a házimunkát sem lenne képes megcsinálni mikor én dolgozok.
2010. jan. 12. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kéne hagynod magad.A minimum az lenne tőle,hogy az alap dolgokat,mint mosogatás,összeporszívózás,mosógépbe bepakolás,megcsinálja,ha már egyszer otthon van egész nap.Tolerálhatná,hogy Te vagy a pénzkereső,sőt,hálás lehetne Neked.Sajnálom,hogy ilyen emberrel kötötted össze az életedet! (Jó,hogy nem már papírfecnin ír ki Neked kisregényt az asztal közepére,mi nem tetszik neki,és mit hogyan kéne csinálni...mint az egyszeri leány..)
2010. jan. 12. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!