Mi a véleményetek? Nem tudom, miért rossz ez anyám szemében?
Kisfiam 22 hós. Hasonló korú kislányok anyukáival szoktam viccelődni, hogy:
"Majd megyünk udvarolni!" meg ilyenek. Anyám meg azt mondja: "Ne ajánlgasd a fiadat senkinek!" Én nem ajánlgatom, csak viccelődöm. Tényleg felajánlásnak tűnik? Az anyuka társak jókat mosolyognak, némelyik meg is jegyzi,hogy majd akkor készülnek sütivel. :D
Nekem is van egy kisfiam, és sosem jutna eszembe ilyesmivel viccelődni. Kicsit olyan hangzása van, mintha házasságszerző lennél 100 évvel ezelőttről, mikor a szülők dumálták le a házasságokat.
Egyébként a megyÜNK udvarolni megfogalmazás nekem különösen bántja a fülemet, kicsit olyan anyuci pici fiát vetíti előre, akinek az anyja ott áll a háta mögött a randin...brrrr...
Egyszerűen hülyén hangzik, na. Meg valahogy egy ekkora gyerek kicsi még az ilyen férfi-nő aspektusú dolgokhoz, szerintem.
alice_in_wonderland látszik, hogy nem tudod miről beszélsz! :)
Szánalmas vagy! :) Az ilyenre haragudni sem lehet.
Nem baj, az a lényeg, hogy mi kismamák, tudjuk, hogy mennyire nem unatkozunk és az, hogy néha itt pötyörészünk, lehet, hogy egy kis 5 perc szabadidő a nap 24 órájából.
Egyébként megértem a kérdezőt. Biztos, hogy ő is tudta a választ, csak már megtelt a hócipője, hogy az anyukája állandóan ezzel b..ja és igazolást szeretett volna látni, amit majd az anyukájának is elmond, hogy 10-bő 10 anyuka ezt másképp látja és hagyja békén ezzel a hülyeséggel. :)
Szerintem több éves korában csak nem mondogatná. :)
Ugye nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!