Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válás utáni úgy kapcsolatnál...

Válás utáni úgy kapcsolatnál mennyire szólhat bele az új pár a gyerekekre költött összegbe?

Figyelt kérdés

Évek óta elváltunk a feleségemmel, a gyerekeimet anyagilag támogatom. Mivel jól keresek, így elég sok pénzzel

Az exemmel normális a viszonyunk, sosem követelőzött, sosem kérte hogy bármibe szálljak be a gyt-n felül. Úgy látom, a gyerekekre költi a pénzt. 16 és 14 évesek egyébként.

A mostani barátnőm viszont sokallja az összeget, szeretné ha kicsit visszafognám magam. Én őszintén szólva úgy gondolom, hogy amíg nem tőle vagy magamtól veszem el, addig - még ha csúnyán hangzik is - semmi köze hozzá.

Mi erről a véleményetek?

2014. aug. 7. 08:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
77%

A barátnőd biztosnak érzi a helyzetét, ezért kezd követelőzni. A fizetésedhez képest nem sok a gyt.

Gondold át a kapcsolatotokat, mert ebből sok konfliktusotok lesz még. Ha téged választott, akkor bizony a gyerekeidet is el kell fogadnia, és mindent, ami ezzel jár.

Ha ennyi pénz nem elég neki a tervezéshez, akkor ott komoly problémák vannak.

Lesülne az arcomról a bőr, ha ilyenen nekiállnék problémázni.

2014. aug. 7. 12:38
 22/25 anonim ***** válasza:
78%

Durva, több mint félmillát keresel és a nődnek semmi nem elég. Senki ne higyje, hogy 100e olyan sok 2 gyerekre. Épp most értem haza a coop-ból és csak főzni valót vettem, alig volt valami a szatyorba és 2000en felül fizettem. Az ilyen korú gyerekeknek suliba is kell bőven kaja, innivaló, ruha, stb. Még ha a legolcsóbbakat veszed akkor is sokba van.

De amúgy meg ekkora kereslettel nehogy már a gyerekeid nélkülözzenek!

2014. aug. 7. 13:10
 23/25 anonim ***** válasza:
35%

" Egyáltalán nem biztos, hogy a nő gonosz vagy pénzéhes, egyszerűen vannak olyan emberek is, akik annyira precízek, hogy tényleg zavarja őket, ha nincs minden pontosan megtervezve hónapról ilyen ban. :) ) "

Én a saját pénzemen kívül másét nem osztanám- szoroznám! főleg úgy nem osztanám be a párom pénzét, hogy még csak együtt sem lakunk, ergo nem sok közös kiadás van!

2014. aug. 7. 13:16
 24/25 anonim ***** válasza:
49%
Na végre egy apa aki nem sajnálja a levegőt is a gyerekeitől.Sok nem fizet, vagy csak cirkuszok árán,azon felül pedig egy radirt sem képes áldozni a gyerekre.Az én véleményem az irigy a párod.Te jól gondolkodsz.Az már nem olyan biztos ez a nő hozzád való.
2014. aug. 7. 13:28
 25/25 anonim ***** válasza:
27%
az a gyíerekek pénze nem a szülöké, nem egy vadidegené azt a pénzt csak a gyrekektől lehet elvenni nem töletek
2014. aug. 7. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!