Jogos, hogy röhögnek rajtam?
Emetofóbiám van [link]
És ma hánytam, vagyis inkább csak öklendeztem, nem sok jött, na mindegy. Egyedül voltam itthon. Kétségbeesetten hívtam fel apát, hogy adja meg nagyim számát, hogy áthívjam mert nem bírom egyedül. Akinek ilyen baja van az tudja, hogy mennyire kegyetlen is ez. Átjött és kb. hülyének nézett, hogy már nem hiszi el, amit leművelek, most a hányásba még senki nem halt bele. (Ő meg gyakran a tömegbe, vonaton, buszon kap pánikrohamot szóval tudhatná és én mindig megértettem, de ő engem soha). Jó tudom, a hányásba még senki nem halt bele én mégis pánikolok ilyenkor. Aztán hazajött apa, bár ő felhívott, hogy kell-e a boltból ropi vagy valami, de mikor hazajött azért őis röhögött egyet, hogy mit leműveltem. Olyan rosszul esik, mert nem tehetek róla, próbálom leküzdeni de nem megy. 15L
Igen, a pánik még rá is erősít.
Mindenképpen keress egy terapeutat!!!!
Én odáig eljutottam, hogy nem esek azonnal pánikba, hanem kb 10-15 mp után. Ennyi időm van megszüntetni az okokat.
Egyébként egy természetes folyamat. A szervezet pánikba esik és megpróbál megszabadulni a káros anyagoktól.
Nekem sokat segít ilyenkor pár pici korty jeges víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!