Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ez? Miért röhögnek...

Miért van ez? Miért röhögnek rajtam? Miért közösítenek ki?

Figyelt kérdés
Ez megy egélsz életemben a világ összes embere kiközösít,utál,mintha lenne rajtam vmi,ami taszít mindenkit:S Elegem van ebből,nem bírom:'( Nem tudok kimenni az utcára anélkül,hogy vki ki ne röhögne..
2011. okt. 14. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
xD
2011. okt. 14. 22:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát ez rohadt vicces mondhatom...
2011. okt. 14. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Leírhatnád épen milyen a külsőd, csak tudja az ember mi az, ami nem átlagos rajta. Némi fogalmad csak van, hogy miért nevetnek és közösítenek ki. Bár azt tudd, hogy egy fura külső ha egy idegent megnevettet is, még nem ok a kiközösítésre. Talán a viselkedésedben is lehet valami, amin viszont változtathatsz. Szóval?
2011. okt. 14. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
éppen
2011. okt. 14. 22:30
 5/8 Ucsiha Madara ***** válasza:
hehe ez rohadt nagyxD:D:D:D:D
2011. okt. 14. 22:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Ebbe mi a vicces? Nem értem..
2011. okt. 14. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért ha mindenki tényleg rajtad nevetne azt te is látnád a tükörben hogy valami furcsán áll rajtad, de ha normálisnak látod magad akkor viszont csak te gondolod hogy rajtad nevet mindenki
2011. okt. 15. 08:18
 8/8 anonim válasza:
Helló esetleg egy kép kinézetleírás viselkedés vagy valami ilyesmit tennél fel magadról?
2011. okt. 15. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!