Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek "bunkóság" az,...

Szerintetek "bunkóság" az, hogy a párom elmegy egy szülinapra én meg elmegyek azon a hétvégén a szüleimhez a picivel?

Figyelt kérdés
A férjemet meghívta az egyik kollégája egy kis szülinapozásra. Tudom, hogy a férjem menne...stb. Én meg mondtam neki, hogy nyugodtan menjen, de én meg azon a hétvégén a picivel elmegyek a szüleimhez. Ő tudja, hogy azért akarok pont akkor menni, mert utálom mikor részeg és fetreng. Akkor sajnos mindig agresszív és inkább menekülnék:(( A másik dolog, hogy másnap semmi kedvem kerülgetni, hallgatni, ahogy türelmetlen a babával..stb. Vagy mondjam neki, hogy ne menjen? Abba én már beletörődtem, hogy én soha sehová:(
2010. jan. 11. 21:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát család mellett már figyelhetne egy kicsit a szeszfogyasztásra. A faterom is ugyan ilyen amióta az eszemet tudom. Egyébként jó, hogy nem tartod rövid pórázon, de le kellene beszélni vele, hogy ne járjon haza részegen. Inkább előbb mint később, mert ez már csak rosszabb lesz...
2010. jan. 11. 22:19
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ennek nem lesz jó vége. Az a gyanúm, hogy ő nem fog leállni a piával, te viszont nem akarod így nevelni a gyereket. Ha már most menekülsz a helyzet elől, mi lesz később? Azt hiszem, itt nem csak a hétvégét kell átgondolni, hanem sokkal fontosabb dolgokat is.
2010. jan. 11. 22:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Na ebben igazat adok, hogy nem nagyon fog változni.Mármint bulis-piálás téren.De ha nem sűrűn teszi el lehet nézni neki.A férfiak már csak ilyenek nem tudják a mértéket piálás terén.Főleg aki amúgy sosem iszik, annak nagyon kevés is megárt.Ha elmegy, jobb tényleg ha elmész a szüleidhez.
2010. jan. 11. 22:22
 14/22 anonim ***** válasza:
33%
Es te egy ilyen hulladeknak szultel?
2010. jan. 11. 22:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Apai nagyapám alkoholista volt, aki három gyerekkel hagyta ott nagymamát. A legkisebb fiú meghalt, a két nagyobb nyomorban nőtt fel. És ez a részeges alak néha hazament és szerencsétlen feleségét (aki éjjel-nappal dolgozott egy cipésznél), addig ütötte, oda nem adta neki az összes pénzét. Aztán a fiai ezt megunták és alaposan összeverték, kidobták végleg. Valamelyik nőjénél fordult fel, nem temette el a család, a nőjének kellett. Nagymama pedig betegen, púposan, tönkretéve halt meg fiatalon. Apám pedig soha, egyetlen korty szeszt sem ivott, undorodott tőle. Több évtizedes történet, de ezt a sorsot akarod magadnak és a gyerekednek??? Hagyd ott, amíg még lehet.
2010. jan. 11. 23:20
 16/22 anonim ***** válasza:

Előző, érdekes a történeted. Az én férjem sem iszik egy kortyot sem, csak ha nagyon tukmálják, megkóstolja, mert az apja alkoholista volt. Az anyját szó szerint sírba vitte.

Kérdező, szerintem jól gondolod, amit gondolsz. Az italnál légy résen. Jó hangulatban tehetsz néha nevetve egy-egy megjegyzést, hogy nem élnél egy percig sem egy alkoholistával együtt. Nem rá célozva, Isten ments! Ha másokról van szó. Innen azért tudomására juthat, mit kockáztat.

2010. jan. 12. 01:20
 17/22 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen alkoholista a férjed? Mert itt úgy megkapta, mintha az lenne.

Ha ritkán van ilyen ivós buli, szerintem nincs abban semmi különös, a pasik már csak ilyenek. Buliznak!

Te pedig miért ne mehetnél egy kicsit a szüleidhez? Nem vagytok összenőve azzal, hogy összeházasodtatok. Külön is kell néha egy kis kikapcsolódás, és a szüleid is biztos örülnek majd az uncsinak.

2010. jan. 12. 06:30
 18/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm mindenki válaszát. Szeretnék néhány dolgot tisztába tenni. Valaki elkezdte, hogy alkoholista...nem az!! 8,5 hónapos a pici, nem volt sehol, minden szabadidejét velünk tölti. Szóval egy rossz szavam sem lehet, hogy ha elmegy...DE, ő ha hazajön éjjel, nekem ugyanúgy kelnem kell, nekem a picivel ugyanúgy indul a nap...most van abban a korban, hogy sikít, visít...a száját nem köthetem be, hogy maradjon csöndben. Múltkor is lefeküdt aludni munka után, aludt kb. 2 órát, mikor felkelt kérdeztem, hogy jól aludt..."hát aludtam, de végig kiabált a gyerek" Szerintetek mi lenne, ha másnapos és én itt lennék gyerekkel?! Nincs sok kedvem nézni, ahogy szenved. De ő azt szeretné, ha én nem mennék el...szóval itthon kellene várnom. Ebből sajnos így is úgy is vita lesz:( Már tegnap azt mondta, hogy akkor inkább nem megy, ha én elmegyek. Egyébként meg a srác akihez menne...elég sokat iszik...meg ezt is mondta, hogy miért pont akkor szeretnék menni. Valaki írta, hogy mindketten nyugodtak vagyunk...ez így nem igaz, ő biztos nem nyugodt...csak akkor ha itthon vagyunk...
2010. jan. 12. 09:40
 19/22 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem enged el ,és probáld ki hogy most te sem mész el otthonról hanem probálj neki kedvesen szólni másnap reggel pld.fáj a fejed?Kérsz egy kávét stb.ha tudsz magadon uralkodni akkor nem fog ö sem ingerült lenni!Tudom könnyü ezt mondani de hidd el kiprobáltam és bevált!Ha baba nyügösebb lesz a kelleténél akkor vidd ki sétálni addig a párod pihizhet!Hidd el ezzel a módszerrel vissza fordul a dolog!Persze ha csak akkor iszik amikor buliba van!
2010. jan. 12. 09:47
 20/22 anonim ***** válasza:
48%

menj el a szüleidhez.

azért akarja, hogy otthon maradj, hogy legyen, aki másnap kávét főz neki, meg húslevest.

és ne haragudj, de akármennyire is véded, ez nem normális, és nem elfogadható, hogy agresszív és bunkó legyen, meg részegen fetrengjen egy családapa.

az más persze, ha berúg egy bulin, és másnap aranyosan bocsánatot kér, miután kialudta magát, de hogy agresszívkodjon!!!!!!!!!!!!!!! az tűrhetetlen.

2010. jan. 12. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!