Te merges vagy ha otthon valaki kenyer nelkul eszi a sajtot/kolbaszt? Pazarlasnak tartod?
Figyelt kérdés
Nem melyszegenysegben elokre gondolok.Tehat nem szukseges etelen sporolni,tegyuk fel.2014. aug. 2. 20:10
41/49 anonim válasza:
Most ettem meg egy üres zsemlét, simán teával. :) Finom volt. Én nagyon nagy rajongója vagyok a sajtnak, ha van itthon, akárhányszor kinyitom a hűtőt, hideg vízért, egy dagadtabb sajt csík is jön velem. :)
42/49 anonim válasza:
Nem, nem tartom annak.
Úgy eszi, ahogyan akarja. Ha nagyon szegény, akkor úgysem telik neki csak kenyérre és maximum vajra vagy zsírra, ha pedig nem az, akkor nem mindegy? Kenyér nélkül evett kolbásztól és zsíros sajttól hamar gyomorrontást fog kapni - majd a saját kárán megtanulja, hogy mennyit és mit zabáljon össze.
43/49 anonim válasza:
Nem. Nem szeretem a kenyeret. Magaban finomabb a kolbasz es a sajt.
44/49 anonim válasza:
Legalább nem pazarolja a kenyeret! :)
45/49 anonim válasza:
Nem, én nem vagyok mérges, csomó mindenhez nem eszek kenyeret.
46/49 anonim válasza:
Nekem még soha nem fájdult meg a hasam, mert kenyér nélkül ettem dolgokat... ez nem ilyen urban legend?
47/49 anonim válasza:
Nem vagyok mérges.. Mindenki úgy eszik ahogy akar.... Istenem, de sajnálom azokat, akiknek azt is figyelni kell, hogy apu vagy a gyerek most megevett 5 szelet szalámit, de nem evett hozzá kenyeret....
48/49 mi a fene válasza:
36-osnak, megértelek , de ne szóld meg a 29-est azért mert spórolni kell. Minden házasságot megpróbál az élet, azért mert nem telik minden fontos dologra lehet szerető szülő. Ha mindenki arra várna, hogy gond nélkül mindene meglegyen, lehet hogy mi se születtünk volna meg. Tudni kell néha lemondani.
49/49 anonim válasza:
Érdekes, én évek óta nem eszem kenyeret és sosem fájdult meg a hasam, se sajttól, s ekolbásztól, se sonkától, se tojástól, semmitől...
Amúgy, nem tartom pazarlásnak, de mondjuk egy bizonyos pontig. A férjem pl nagyon nagyevő, neki nem elég 3-4 szelert sonka, meg 1 szelet sajt, mint nekem, ő megenne egy félkilós sajtot együltőhelyében, ha nem szólnék rá néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!