Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te merges vagy ha otthon...

Te merges vagy ha otthon valaki kenyer nelkul eszi a sajtot/kolbaszt? Pazarlasnak tartod?

Figyelt kérdés
Nem melyszegenysegben elokre gondolok.Tehat nem szukseges etelen sporolni,tegyuk fel.
2014. aug. 2. 20:10
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
20%
Nem vagyok mérges, de magamban furcsállom és hát nem annyira tetszik, de soha nem tenném szóvá, hiszen más a kalóriafelhasználása és tudom, hogy a kenyér nem egészséges, nem is olyan laktató. de pl. megveszünk két csomag szalámit, én egy szelet kenyérre teszek 2 szelet szalámit, a párom meg az összes többit a tányérjára teszi 4 szelet kenyér mellé. Nekem az, amit ő eszik meg egy vacsira, elég lenne egy hétre. Nem sajnálom tőle, de néha elgondolkozom, hogy ha csak normál súlyú nők lennének a földön, mennyivel kevesebb élelmiszerre lenne szükség. :) (megjegyzem párom nem fizikai munkás, és nem keres jobban nálam)
2014. aug. 2. 20:32
 12/49 anonim ***** válasza:
16%
igen
2014. aug. 2. 20:34
 13/49 anonim ***** válasza:
81%

Annyira szegények csak nem lehettek, hogy ilyen alapcikkeken spórolni kell..

Engem az sem érdekel, ha valaki megeszi az egész csomag sajtot, szalámit, vegyen helyette másnap egy új csomaggal, annyi. Azért van, hogy megegyük. Az meg még véletlen sem érdekel, hogy épp kenyeret vagy mit eszik mellé, meg mit nem.

2014. aug. 2. 20:40
 14/49 anonim ***** válasza:
97%
A férjem is többnyire kenyér nélkül eszi. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy megszabjam neki, mit és mivel egyen. Ha úgy szereti, egye úgy, nem értem miért ekkora probléma ez.
2014. aug. 2. 20:41
 15/49 anonim ***** válasza:
97%
ez nálunk csak a nagymamák kattja,hogy mindenhez kenyér kell...Én kevés, vagy semmi kenyérrel szoktam sajtot,felvágottat,zöldséget enni..Lányomra sem szólok rá,ha kenyér nélkül eszik,inkább a zöldségeket "erőltetem".
2014. aug. 2. 20:42
 16/49 anonim ***** válasza:
80%
szinte minden este sajtot vacsorázok sonkával (nagy ritkán szalámival/kolbásszal) és kenyér nélkül :D soha életemben fel sem merült bennem, hogy ez pazarlás. nekem ez vicces, hogy valakiben felemerül, hogy ez pazarlás.
2014. aug. 2. 20:45
 17/49 anonim ***** válasza:
81%
Nekem azt mondják ilyenkor, hogy egyek hozzá kenyeret, mert nem fogok jól lakni, és fél óra után tépkedem is a hűtő ajtaját. Mondjuk van benne valami, de én is jobban szeretem ezeket magában.
2014. aug. 2. 20:55
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
mi nem eszünk kenyeret... olyan sonkát veszünk, amiben 4 db van.. a férjem azt ugy meg is eszi, én meg ha kedvem tartja, csak serrano sonkát eszek magában..nem csinálunk ebböl problémát. de mikor gyerek voltam, emlékszem hajszálvékonyra kellett vágni a kolbászt, és éppen csak megsimitani vajjal a kenyeret..
2014. aug. 2. 21:02
 19/49 anonim ***** válasza:
78%
előbb leszel újra éhes, ha kenyérrel eszed, a vércukorszint-ingadozás miatt :)
2014. aug. 2. 21:03
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Én meg megyek és MEGESZEM NYERSEN A KRÉMET!
2014. aug. 2. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!